VVS i Rødovre: Service når badeværelset sejler

VVS i Rødovre: Service når badeværelset sejler

maj 8, 2019 Slået fra Af Plantedamen

Det er morgen. Du træder søvndrukken ud på badeværelset og forventer at møde opvarmede fliser mod fødderne. I stedet møder du en kold sø af vand. Der er nemlig sprunget et vandrør, og mandagen er for alvor begyndt. Heldigvis er Hedegaard VVS i Rødovre klar til at hjælpe, når det hele sejler (bogstavelig talt). Vil du være klar, når VVS-problemerne dukker uanmeldt op? Så læs med i blogindlægget, og se, hvor du finder den bedste service!

Få Hedegaard VVS i Rødovre til at hjælpe dig

En VVS’er tager sig af alle installationer, der har at gøre med varme, ventilation og sanitet i boligen. Som det fremgår, er det altså et bredt arbejdsområde, der kræver en stor faglig viden og erfaring. Dét har Hedegaard VVS i Rødovre. Hedegaard VVS er en lille virksomhed på 12 ansatte med autoriseret VVS-installatør Poul Hedegaard Koch i spidsen. Hos dem er god service, godt håndværk og god etikette uadskillelige størrelser. Det betyder, at de altid vejleder kunderne grundigt og udfører arbejdet ordentligt. Er du skeptisk? Så kan du læse kundernes anmeldelser på hjemmesiden. Dér udtrykker de entydig tilfredshed og roser særligt Hedegaard VVS for deres effektivitet og kvalitetshåndværk.

VVS i Rødovre laver også større projekter

Typiske eksempler på VVS-opgaver er udskiftning af toilet, energioptimering af varmeanlæg, reparation af sprungne vandrør eller håndtering af stoppede afløb. Men Hedegaard VVS laver faktisk meget mere end det. Deres store netværk af pålidelige samarbejdspartnere gør det bl.a. muligt for dem at varetage renovering af dit badeværelse. Har du længe drømt om at modernisere 60’er-badeværelset, eller vil du gerne have bygget nyt? Så er Hedegaard VVS din mulighed for at føre projektet ud i livet. Sig farvel til kolde klinker og goddag til gulvvarme og meget mere. Dét er med garanti en investering, du vil værdsætte hver eneste morgen.

Få et uforpligtende tilbud

Uanset om du står med et akut problem eller et større renoveringsprojekt, kan du altid kontakte Hedegaard VVS for et uforpligtende tilbud. Det samme gælder, hvis du er i tvivl om, hvorvidt de kører ud til din by. Hedegaard VVS er nemlig generelt ret fleksible, og de udfører både opgaver i Rødovre, Hvidovre, Frederiksberg m.m. Har du store projekter i tankerne, kører de også gerne længere ud. Du skal kort sagt bare ringe og høre ad. Så er der ofte god sandsynlighed for, at Hedegaard VVS i Rødovre kan hjælpe dig.