Teambuilding skaber bedre arbejdspladser

Teambuilding skaber bedre arbejdspladser

juni 13, 2019 Slået fra Af Jacob

Der er ingen tvivl om at det er vigtigt at ens medarbejdere trives på arbejdspladsen. Det er først og fremmest vigtigt, da alle mennesker skal kunne begå sig på arbejdspladsen, men på bundlinjen skaber det også helt enkelt, bedre resultater. Selvom det ikke er alle virksomheder som er lige bevidste over hvor stor en betydning det egentlig har, er det heldigvis aldrig for sent at komme igang. Læs mere om teambuilding, samt hvilke fordele det kan give!

 

Teambuilding – Hvad er det egentlig?

Der er mange som opfatter teambuilding som en samling af fælles aktiviteter, mens der er andre der mener at det er øvelser der har til formål at styrke sammenhold og samarbejde. Et helt tredje syn på teambuilding, er at det er et middel til at skabe bedre resultater for virksomheden. Rent faktisk hjælper teambuilding med alle de ovennævnte.

Teambuilding består ofte af en fælles aktivitet for deltagerne. Her skal man samarbejde og styrke kommunikation, hvilket skaber bedre kommunikationskanaler på tværs af virksomheden. Virksomheder der har god kommunikation internt, er også mere agile og forandringsvillige. I sidste ende, kan gode sociale, men også arbejdsrelaterede bekendtskaber være enormt vigtige for virksomhedens succes.

Hvilke muligheder har jeg?

Der findes utrolig mange former for teambuilding. Dette gælder specielt i storbyerne, hvor der er mange aktivitetsmuligheder samt virksomheder der udbyder dem. Derfor er det vigtigt at man finder et eventbureau som kan levere den helt rigtige begivenhed, uden man skal involveres alt for meget. Der er nemlig ingen grund til at hyre et bureau, hvis man selv skal tage stilling til enhver detalje vedrørende arrangementet.

Hvordan vælger jeg imellem alle disse muligheder?

Det er selvfølgelig vigtigt at der er en formål med den specifikke aktivitet der bliver valgt. Hvis fokusset ligger i at skabe bedre kommunikation på tværs af afdelinger, giver det for eksempel ikke mening at tage ud for at køre gokart. Derfor skal man selvfølgelig være velovervejet, når man vælger sin aktivitet. I bund og grund behøver den jo ikke være noget så konkret som gokart, men kan bestå af en række aktiviteter.

 

Min oplevelse hos After Work Arrangement

Jeg er mellemleder i en afdeling på min arbejdsplads. Hvert år får vi allokeret nogle ressourcer til at opretholde den sociale gnist på arbejdspladsen. Hvert år er det svært at få planlagt hvad der skulle foregå og hvor. Heldigvis fik jeg hjælp af After Work Arrangement, som vejledte mig igennem hele processen.

 

Læs mere om parterapi i Roskilde lige her!