Parterapi Roskilde fik min familie på rette spor

Parterapi Roskilde fik min familie på rette spor

november 21, 2018 Slået fra Af Plantmister

Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal starte dette indlæg. Skal jeg bare sige Hej, jeg har googlet parterapi Roskilde, fordi min kæreste og jeg var på randen til at gå fra hinanden? Så ligetil er dette emne jo ikke, men samtidig vil jeg gerne dele det, til par i samme situation som vi stod i. Parterapi hjalp os nemlig et langt stykke hen ad vejen, til at finde gnisten igen, droppe skænderierne og holde sammen på familien.

Det tager tid at indse at der er noget galt

Min kæreste og jeg har været sammen i 9 år, og har to skønne børn sammen. Når man har været sammen i mange år, og Hverdagen fyldes med praktiske gøremål, så glemmer man nogle gange hinanden. Det var hvad der skete for os. Vi havde travlt hver især med arbejde, vores børn selvfølgelig, men også bare at få hverdagen til at hænge sammen.

Vi begyndte at skændes over opvasken, rengøringen, hvem der skulle følge ungerne til fritidsaktiviteter, hvem der skulle lave mad osv. Sådan kørte den i lang tid. For lang tid. Man når derud hvor man glemmer hinandens behov. Jeg selv blev mindet om hvordan vores kærlighed startede for 9 år siden, og hvordan det så så ud nu. Det gav mig mod på og lyst til at arbejde på den. Kærligheden.

Parterapi hjalp os med at finde hinanden

Vi bor selv lidt uden for Roskilde, og fandt det derfor oplagt at søge efter parterapi Roskilde. Vi fandt klinikken Polonius, som arbejder ud fra NLP. Nu forventer jeg selvfølgelig ikke at alle ved hvad NLP er, men den er egentlig ret håndgribelig og til at forstå når man sidder med den. Desuden har den været ret effektiv i forhold til kommunikation mellem min kæreste og jeg.

Vi har fået en del virkelig brugbare redskaber, til at løse konflikter, så vi ikke ender med at blive frustrerede over den opvask der igen ikke bliver taget. Selvfølgelig er alt ikke en dans på roser. Det ville næsten være mærkeligt hvis det var det, men vi har genfundet gnisten og fået vores lille glade familie igen. Når vi kommer ud i de situationer, hvor vi er uenige om noget eller lige glemmer hinanden, har vi nu lært hvordan vi håndterer dem. Vi er simpelthen blevet bedre til på en kærlig måde, at minde hinanden om hvis vi føler os oversete af den anden. Det er noget vi har kunnet takke vores parterapi i Roskilde for.