Teambuilding byder nye medarbejdere velkommen

Teambuilding byder nye medarbejdere velkommen

november 1, 2018 Slået fra Af Plantedamen

Har du lige ansat nye medarbejdere? Så tripper du sikkert lidt over, hvordan det nye team kommer til at fungere. Det er altid lidt spændende, når nye mennesker skal møde hinanden, og ikke mindst, når de skal arbejde sammen. Teambuilding er en oplagt mulighed, hvis du vil gøre starten lidt nemmere både for medarbejderne, men også for virksomheden. Er du ikke overbevist? Så læs med her, og se, hvad du får ud af teambuilding.

Hvorfor er teambuilding en god idé?

Teambuilding handler om samarbejde, og det er netop en af de rigtig vigtige egenskaber på en arbejdsplads. For at en virksomhed skal fungere, er der mange tandhjul, der skal spille sammen. Det gælder ikke mindst medarbejderne. Hvis der er gnidninger i arbejdet og medarbejderne har svært ved at kommunikere, kan det ende med at gå ud over virksomhedens effektivitet. Derfor er det en rigtig god idé at komme den slags i forkøbet. Ved at lave teambuilding lærer I hinanden at kende uden for de vante rammer, og det er rigtig sundt.

Nye medarbejdere kommer ind i varmen

Særligt nye medarbejdere har glæde af teambuilding. Som ny er man nemlig ofte genert og lidt tilbageholden. Det kan betyde, at man ikke får realiseret sit fulde potentiale, og at virksomheden dermed ikke får det fulde udbytte. Teambuilding er en perfekt måde at bryde isen på – både blandt nye og gamle medarbejdere. På den måde er teambuilding altså ikke kun sjov og ballade – det er også en måde, hvor nye medarbejdere hurtigere kan finde sig tilrette og booste virksomhedens effektivitet.

Det sociale miljø er vigtigt

En succesfuld virksomhed har ikke kun et godt fagligt miljø, men også et godt socialt miljø. Det er nemlig helt afgørende, at man har det godt, hvis man skal yde sit bedste. Når vi er glade, tænker vi nemlig langt mere kreativt og er åbne over for nye muligheder. Teambuilding er altså uden tvivl en investering, som helt sikkert tjener sig ind igen. Derudover kan du og dine kolleger se frem til en helt fantastisk aften/eftermiddag, som I med garanti vil tænke tilbage på.

Vælg mellem mange forskellige oplevelser

Vil du gerne være med til at skabe et godt socialt miljø på din arbejdsplads? På AWAs hjemmeside kan du se alle de forskellige oplevelser, de tilbyder. Som professionelle arrangører af teambuilding for virksomheder sørger de for det hele, så du ikke skal tænke på noget. Lyder det godt? Gå på opdagelse allerede i dag!