Flexleasing: Skab uforglemmelige minder

Flexleasing: Skab uforglemmelige minder

oktober 4, 2018 0 Af Plantedamen

Drømmer du om åbne vidder, en hurtig bil og solnedgangen i ryggen? Så gør noget ved bildrømmen! Flexleasing giver dig muligheden for at få den bil, du altid har drømt om. Det er en investering – og ikke kun i økonomien, men også i dit liv. Drømme bliver kun til virkelighed, hvis vi selv gør noget ved dem. Er det ikke på tide at gøre noget ved din?

Flexleasing: Vejen til drømmebilen

Det er ingen hemmelighed, at det er rigtig dyrt at købe biler i Danmark. Og det er bare almindelige personbiler. Biler i luksusklassen er stort set umulige at få råd til for en person med en gennemsnitlig indtægt. Men med flexleasing er billuksus ikke længere kun for eliten. Den smarte leasingform deler registreringsafgiften op, så du undgår at binde dig til et svimlende beløb. På den måde undgår du også at blive halvfattig, inden du overhovedet har kørt i bilen.

Hvilke biler kan jeg flexlease?

Det er helt op til dig. Du kan enten vælge selv at finde en bil eller bede om hjælp hos en forhandler, fx SpecialCars. De har mange kontakter og kan med garanti finde den rigtige model til dig. Mangler du inspiration, kan du også se deres forslag på deres hjemmeside.

Hvad skal jeg betale?

Når du flexleaser, består din månedlige ydelse af to ting: afdrag på registreringsafgiften og en rente til leasingselskabet. Leasingselskabet skal nemlig have finansieret deres køb af bilen – ellers kan det jo ikke løbe rundt for dem. Du kan selv vælge, hvor lang tid, du ønsker at flexlease. Typisk vælger man dog ét år. Når året er gået, skal du betale bilens restværdi, som er den værdi, man har beregnet, at bilen har efter leasingperioden. Men bare rolig. Den fastsættes dog i leasingperiodens begyndelse, så du ikke får et chok til sidst.

Derefter er bilen din, og du kan sælge den videre til udlandet eller beholde den. Den har ikke længere registreringsafgift, så hvis du går med salgstanker, er der gode muligheder for at afsætte bilen.

Hvad venter du på?

Kom i gang med flexleasing i dag! Så kan du snart nyde følelsen af ny bil og vind i håret. Du bør investere i det, der gør dit liv rigere, også hvis det er fart over feltet og hurtige biler. Spring ud i det! Oplevelserne venter bare på dig.