TE Danmarks blowerdoor test

TE Danmarks blowerdoor test

juli 25, 2019 Slået fra Af ChristnaW

Hej alle sammen! I dag her på bloggen skal vi tale om blowerdoor test fra TE Danmark. Vi skal tale om grunden til, at man skal have lavet sådan en i nybyg, men også om energimærkning og miljø. Jeg håber, at du vil læse med og lære meget mere omkring TE Danmark og deres arbejde.

Blowerdoor test er både til privat og erhverv

Hvad er en blowerdoor test? En blowerdoor test af bygningen foregår ved, at der monteres en midlertidig plastdug med en justerbar alu-ramme i en udvendig døråbning. I bunden af denne monteres der en 900W ventilator, som styres via en PC. Dette skaber et undertryg i det rum, som testes. Først dannes et undertryg, og herefter dannes et overtryg. På den måde, kan TE Danmark se, om der er utætheder i vægge, ved vinduer eller ved døre i rummet. Det er ret vigtigt for nybyggeri, at få foretaget denne test, fordi de ellers ikke kan få deres energimærke. Ved en ældre bygning, kan det være en rigtig god idé at få foretaget denne form for test af indeklimaet, så man ikke bruger unødvendige penge på opvarmning. Hvis luften i lejligheden eller huset alligevel bare siver ud, så ender man med at betale mange flere penge for energi, end man behøver. Derudover taber miljøet også på kontoen, når vi overforbruger.

Har du spørgsmål?

TE Danmark står altid klar til at svare på alle mulige spørgsmål du eller din virksomhed måtte have omkring processen. Blowerdoor tests kan udføres på mange tidspunkter af døgnet, men kun i én bestemt fase af byggeprojekter. Derfor er TE Danmark super fleksible med deres arbejdsdag. Dette vil sige, at de kan komme ud til jer efter jeres arbejdsdag er slut, mod et mindre gebyr. Denne service gør, at I kan fortsætte arbejdsdagen næste dag uden at blive forstyret af en test, som tager pladsen fra jer. TE Danmark er ISO 9001 certificeret indenfor både Trykprøvning & Energimærkning, så du kan trygt stole på, at deres kvalitet er i top, når de udfører arbejde for dig. Når du kontakter TE Danmark kan du også få et tilbud på deres service. Dette kan de give dig, når de ved præcis hvilket projekt, du er igang med. Du kan derudover læse om deres tidligere arbejde inde på deres hjemmeside, som indeholder nogle imponerende projekter i hele Danmark.

Du kan også læse mere omkring bolig og andre tips her på bloggen.