Sikring mod oversvømmelse med genial teknologi

Sikring mod oversvømmelse med genial teknologi

juni 6, 2019 Slået fra Af Plantedamen

Klimaet er uden tvivl et brandvarmt emne lige nu – og med god grund. Vi begynder nemlig at kunne se konsekvenserne af den måde, vi har behandlet kloden på, fx i form af ustabilt vejr. Bor du nær kysten, er der derfor særlig god grund til at investere i sikring mod oversvømmelse. Det kan nemlig spare dig for rigtig mange penge til efterfølgende håndtering af våde kældre m.m.

FloodFrame er din sikring mod oversvømmelse

Bor du tæt på vandet, så oplever du sikkert flere gange om året bekymring for oversvømmelse. I et regnfuldt land som Danmark er huse ved kysten nemlig særlig udsatte. Det gælder ikke mindst nu, hvor global opvarmning medfører voldsomt og utilregneligt vejr. Selvom man kan sige mange dårlige ting om den måde vi har behandlet klimaet, så forstår vi mennesker dog også at bruge teknologien til at ordne vores fejl. Med den nye teknologi FloodFrame kan du sikre dit hus mod oversvømmelse – helt uden at gøre noget selv.

Sådan fungerer FloodFrame

Som det smarte navn afslører, er FloodFrame en form for ramme, der graves ned få meter fra dit hus. Den er ikke synlig, når den ikke bruges, og derfor en diskret, men effektiv sikring mod oversvømmelse. Rammen består af en vandtæt dug, der kan folde sig ud og holde vandet væk fra huset. Den aktiveres helt automatisk, idet vandet bevæger sig hen mod rammen. Når vandet søger ind mod huset, følger dugen med, således at der hverken kommer vand ned til fundamentet eller i huset. Dugen kan nemlig også bevæge sig op ad husmuren, så langt det nu kræves.

Nemt, økonomisk og miljøvenligt

Det smarte ved FloodFrame er, at når først det er installeret, skal du slet ikke gøre noget. Det automatiske system går selv i gang, når det er nødvendigt. Du behøver derfor ikke være bekymret, hvis du ikke er hjemme til at beskytte huset under et skybrud. Det klarer FloodFrame helt selv. Systemet skal kun efterses én gang om året, men bruger ingen strøm og er på mange måder en økonomisk investering. Desuden er FloodFrame miljøvenligt, så klimaet ikke belastes yderligere.

Bliv klogere på systemet

Synes du det lyder helt genialt, og vil du også have effektiv beskyttelse af din bolig? Så kan du læse mere og bestille systemet på FloodFrames hjemmeside. Dér kan du også se billeder og en video af, hvordan det virker i praksis.