TE Danmark udfører trykprøvning af byggerier

TE Danmark udfører trykprøvning af byggerier

februar 12, 2019 Slået fra Af ChristnaW

Er du igang med et nybyggeri? Så skal du måske have fat i TE Danmark, som laver trykprøvning af byggerier, så de kan blive energi- og miljømærket. Det er vigtigt at få lavet denne test, så du kan få de rigtig certifikater til dit byggeri, når du skal til at sælge eller leje ud. 

TE Danmark udfører trykprøvning af byggerier

Når man bygger en bygning, om det er til hverv eller beboelse, så skal man gerne have et energi- og miljømærke, som bekræfter, at bygningen overholder forskellige miljøkrav. Derudover kan det være hvis kommunen stiller krav herom, for at I kan få en byggetilladelse. Derfor skal man have foretaget en trykprøvning, som blandt andet TE Danmark kan gøre for dig. De tester for undertryk og overtryk, og tjekker at blandt andet tæthedskravet overholdes. Her er der nogle rammer for hvor på skalaen trykprøvningen skal slå ud. Nutidens bygninger er så godt isoleret, at hvis der kommer en utæthed, kan der hurtigt opstå skimmelsvamp, som er sundhedsskadeligt. Dette sker, fordi så snart fugt slipper forbi dampspærren kan den ikke ventileres væk. Det er derfor super vigtigt, at dette ikke sker i dit byggeri.

Priser og udstyr

Prisen på en trykprøvning er forskelligt alt efter om det er en lejlighedsbygning, et enfamilies hus eller større erhvervsbygning. Inde på TE Danmarks hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe i denne artikel, kan du se alle priserne. Der er som oftest en pakkeløsning, for netop din type byggeri. Det kan også være, at du i samarbejde med TE Danmark finder ud af, at du har brug for flere service end bare en trykprøvning, så kan de også give dig et tilbud på dette. Alle deres kontaktoplysniger er inde på deres hjemmeside. TE Danmark går højt op i god kvalitet. Firmaet er stiftet af Morten Kiil Poulsen & Brian Buhl, og de to indgår begge i den daglige drift og har hånden på kogepladen. Derfor kan du altid stole på, at firmaets ånd kommer til udtryk i deres arbejde.  Morten og Brian har begge stor erfaring med byggeri, og kender derfor alt til den travle afleveringsfase, som du står midt i. Derfor tilbyder de også at trykprøve udenfor normal arbejdstid mod et mindre tillæg, hvilket rigtig mange kunder benytter sig af. Dette er en super god service, hvis du er presset på tid.

Du kan også læse om andre tips til bolig og kontor her.