Gardinbusser er den perfekte løsning til din indretning

Gardinbusser er den perfekte løsning til din indretning

oktober 21, 2018 Slået fra Af Eksperten

Har du nogensinde hørt om gardinbusser? Jeg havde ikke hørt om konceptet før. Det var først da min veninde anbefalede mig det. Jeg vidste ikke at det skulle gå hen og blive den mest perfekte løsning på mit indretningsproblem.

Hvad er gardinbusser?

Gardinbusser. Det lyder sjovt tænker du nok. Jeg syntes at det lød sjovt, da jeg for første gang hørte om konceptet. Det er dog mega smart. Gennem TextilRingen er det muligt at få et gratis besøg af en gardinbus. Når gardinbussen kommer på besøg, så kan du læne dig tilbage og slappe af. En gardinekspert med flere års erfaring vil rådgive dig til at finde de helt rigtige gardiner til din indretning. Du får tonsvis af inspiration, når gardineksperten forklarer dig om de mange farver, materialer som er af højeste kvalitet. Gardinbusserne er fyldte med lækre gardinstoffer. Der er både mønstrede, ensfarvede, transparente, lette og kraftige gardiner. Listen er lang og det er nærmest kun fantasien, som sætter grænser.

Min erfaring

Jeg havde en rigtig god oplevelse med TextilRingen og deres gardinbusser. Gardinbusserne har et bredt udvalg af forskellige gardiner. Jeg fik også god vejledning fra gardineksperten. Jeg ville gerne have nogle simple, mørke gardiner, men af tykt materiale og det var lige det jeg fik. Det var endda muligt at få gardinerne hængt op med det samme efter der var blevet taget mål af vinduerne. Alt i alt var det en rigtig god service og jeg kan klart anbefale TextilRingen til andre, som gerne vil have den nemme løsning. Jeg har en travlt hverdag og derfor havde jeg aldrig tid til at besøge forretningen. Det er også rigtig smart at få en guardinbus hjem til en selv, da man meget bedre kan se hvad der passer godt ind. Det tog ikke mere end et par timer inden jeg havde fået hængt mine splinternye gardiner op.

Om TextilRingen

TextilRingen har mange års erfaring og samarbejde med nogle af Danmarks mest anerkendte leverandører inden for gardiner. Gardinerne er produceret af førende fabrikker i udlandet og de er lavet af højeste kvalitet. Gardinkonsulenterne har alle høj faglig ekspertise og rådgiver dig til den perfekte løsning, når du skal have nye gardiner. Husk på at TextilRingen leverer både til private og virksomheder. Der er ingen dårlige undskyldninger. Kontakt TextilRingen og få besøg af en gardinbus allerede i morgen.

 

Flexleasing kan måske være noget for dig, hvis du altid har haft en drøm om at køre rundt i en luksus bil til daglig. Du kan læse meget mere om flexleasing i linket.