Skolemad til en ærlig pris og af god kvalitet

Skolemad til en ærlig pris og af god kvalitet

november 8, 2018 Slået fra Af Jacob

Det er ikke altid lige nemt at få smurt den der madpakke om morgenen. Det er egentlig også helt forståeligt, fordi det er jo ikke altid bare lige til. Maden skal købes ind; den skal variere så den forholder sig interessant hver dag. Derudover skal den laves og pakkes ind. Alt dette er tidskrævende, specielt hvis man har en eller flere børn der også skal have en madpakke med i skole. Skolemad giver dig muligheden for at sparre alt dette besvær.

Skolemad til enhver der ønsker det

Selvom navnet antyder at det kun er skoler der kan benytte sig af denne service, er dette ikke tilfældet. Skolemad tilbyder deres online løsning til alle der ønsker den. Dette gælder derfor også virksomheder, ældre boliger eller andre samlinger der ønsker en god frokostordning.

Det er vigtigt for hjemmesiden og virksomheden bag den at være så alsidige og inkluderende som muligt. Derfor er prislisten ekstremt ærlig og lav!

Hvad har skolemad i bakspejlet?

Systemet er det mest udbredte af sin slags og endda også det første. Det benyttes på over 400 skoler, firmaer og institutioner på landsplan. Herudover forberedes maden på en af de 1o skolekøkkener eller de over 40 normale køkkener placeret taktisk på landkortet. Dette har formålet, at du altid får frisk mad til frokost hver dag! Derudover kan man sagtens komme i kontakt med virksomheder eller skoler der allerede bruger systemet, hvis man ønsker at høre deres ærlige mening om det.

Virksomheden Jersie Data Aps der står bag dette system er godkendt af forbrugerombudsmanden og datatilsynet. Herudover er det det eneste system i branchen der har fået lov til at køre en betalingstjeneste fra finanstilsynet. Som prikken på i’et er systemet blandt andet valgt af Københavns Kommune, efter undersøgelsen af mange muligheder.

Hvordan benytter jeg mig af skolemad.dk

Når du først får adgang til online systemet, er alt forholdsvis nemt og simpelt. Man kan logge ind med sin selvvalgte kode, samt indbetale penge på sin konto så man kan bestille mad. Derudover kan man benytte sig af automatisk optankning, så der altid er penge på kontoen. Hvis man ønsker at foretage ændringer eller afbestillinger er dette også muligt. Skolemad er nem at komme i kontakt med via sms, email og chat.

 

Skal du have nye gardiner i hjemmet? Det kan ofte være en smertefuld proces, da der er mange ting at tage stilling til. Ring til Gardinbussen som kommer forbi til et uforpligtende visit.