Pilleovn med smukt design

Pilleovn med smukt design

december 17, 2018 Slået fra Af Eksperten

Med en pilleovn kan du altid være sikker på, at dit hjem er varmt og indbydende. Det er især vigtigt i efterårs- og vintermånederne, hvor det er under 10 grader udenfor. Det er det værste at komme hjem til et iskoldt hjem.

Høj kvalitet

Dianapilleovn tilbyder italienske pilleovne af høj kvalitet, som er nøje udvalgt af deres eksperter. Det er blandt andet pilleovne fra de anerkendte og italienske mærker såsom Thermorossi og EdilKamin, som er nogle af de bedste pilleovne på markedet. Disse pilleovne er kombinationen af moderne teknologi og traditionel brændeovn. Pilleovnene har også innovationer inden for både design og effektivitet. Derfor er det heller ikke svært at se, hvorfor Dianapilleovn har fået så mange salg. Der er nemlig utrolig mange danskere, som har fået øjnene op for de italienske pilleovne og deres tidsløse design.

Hvordan fungerer en pilleovn?

En pilleovn er en “fuldautomatisk” brændeovn, som benytter træpiller, som brændsel istedet for almindeligt brænde. Så længe man har fyldt træpiller på ovnen, kan den være selvkørende i mere end 24 timer. Dette kan dog afhænge af modellen. På et termostat kan man indstille, hvor ofte ovnen skal fylde træpiller på samt regulere varmen på ovnen. På denne måde kan pilleovnen klare sig selv – også når du ikke er derhjemme. De fleste danskere bruger pilleovnen, som hovedvarmekilde, men den kan sagtens også fungere som supplement til den varmekilde, som du benytter dig af nu.

Forskellige typer af pilleovne

Der findes flere forskellige typer af pilleovne. De simple og de mere avancerede med forskellige virkningsgrader og varmeeffekter. Valget af din pilleovn afhænger af, hvor stort et område du skal have dækket. Hvis du for eksempel vælger, at din pilleovn skal være din hovedvarmekilde, så skal du have en bestemt type.

Dit valg

Først skal du bestemme dig for, om din pilleovn skal varme ét eller flere rum derhjemme. Hvis du for eksempel kun skal have opvarmet din stue, kan du nøjes med at købe en pilleovn med enten naturlig konvektion eller rumblæser. Disse egner sig godt til stuen, hvor man ofte opholder sig, da de nærmest ikke giver nogen lyd fra sig. Hvis din pilleovn skal opvarme flere rum, så skal du bruge en ovn med varmeflytning, som via et kanalsystem kan overføre varmen til andre rum i huset. Det er også muligt at købe en pilleovn, som kan tilkobles centralvarmeanlægget. Hvad du gerne vil have ud af pilleovnen bestemmer, hvilken type du bør købe hos Dianapilleovn.

 

Behøver du et festlokale? Så kontakt Venue København.