Venue København: 3 tips til at finde festlokaler

Venue København: 3 tips til at finde festlokaler

november 10, 2018 Slået fra Af Plantedamen

Når der skal holdes stort arrangement, kan det være svært at finde de rigtige lokaler, der opfylder alle behov. Vil du være sikker på, at dit event bliver holdt i de absolut bedste lokaler? Så læs med her, hvor du får 3 tips til, hvordan du finder den bedste venue i København.

3 tips til at finde venue i København

1.      Vælg fleksibilitet

Nogle gange kan det være svært at planlægge festen, inden man ved, hvilke lokaler man har at gøre med. Så er det lidt som om, lokalerne sætter begrænsninger for festen. Sådan behøver det dog ikke være. Fx kan Marketenderiets venue i København indrettes helt, som du vil have det. Så behøver du hverken gå på kompromis med bordopsætning eller dansegulv.

2.      Find en central placering

Det er langt mere praktisk for dig og dine gæster, hvis dit arrangement holdes tæt på byen. Så er det nemlig nemmere at komme til og fra festen igen. Når du gør transporten nem for dine gæster, holder festen også længere, fordi de ikke er afhængige af at skulle hjem på et bestemt tidspunkt.

3.      Ingen fest uden musik

Musik er helt afgørende for den komplette festoplevelse. Derfor bør du også kigge efter en venue, hvor der kan opsættes musikanlæg og lysspots. Heldigvis har Marketenderiets venue i København helt styr på både lys, lyd og sceneteknologi. De er nemlig vant til at skabe de perfekte rammer for både koncerter og andre festligheder.

Gå ikke på kompromis med dine ønsker

Der er rigtig mange ting, der skal falde i hak, når man planlægger en fest. Derfor kan mange måske være tilbøjelige til at gå på kompromis med lokalerne, for ”man kan jo ikke få det hele…” Men hvad hvis det ikke passer?

Sig frem og du skal få

Hos Marketenderiet behøver du ikke gå på kompromis med noget. Deres lokaler er så smarte, at de er designet til alle typer arrangementer – både fest og faglighed. Der er plads til 700 mennesker, og samtidig kan lokalerne deles op og indrettes, så det føles hyggeligt og intimt, hvis det er det, du ønsker. Skal I have noget at spise til arrangementet? Marketenderiet tilbyder også in-house catering, så dine gæster ikke går sultne hjem! Det er kort sagt en all-around lokale-løsning, du får, når du vælger deres venue i København.