Opsætning af trådhegn

Opsætning af trådhegn

oktober 13, 2020 Slået fra Af ChristnaW

Hej alle sammen! Det skal handle om hegn i dag. Nærmere bestemt: Trådhegn. Kender du til dette hegn? Det er en type, som man kan finde i hele Danmark, så du har sikkert set dem uden at tænke over det. Læs med i dag her på bloggen og lær mere.

Trådhegn kommer i mange forskellige varianter

Det skal jo som sagt handle om opsætning af trådhegn i dag her på bloggen. Det er et type af hegn, som man kan bruge i mange forskellige sammenhænge. Det er også et hegn, som kan findes overalt i Danmark og kommer i mange forskellige varianter. Derfor er jeg også sikker på, at du har set det rundt omkring. Måske har du ikke lagt mærke til det, men det står tit rundt om marker, virksomheder, område forbudt, legepladser og skoler osv. Det er populært, fordi det er så slidstærkt, og især som industrihegn er det blevet brugt i mange år. Det er også robust. Trådhegnet har en række ekstra muligheder, som du kan købe til. Det er nogle ting, som hjælper med at gøre dit hegn mere effektivt. Og hvad kan det så være? Jamen det kan være pigtråd, mulighed for strøm, forskellige farver, forskellige mønstrer m.m. Den virksomhed, som jeg vil tage om i dag hjælper med opsætning af trådhegn hos mange forskellige kunder.

Både på offentlige steder og hos privatkunder

Det er helt ligemeget hvilken slags kunde du er. Om du er privatkunde, som bare har brug for et hegn til rundt om din have, fordi I har hund. Eller måske er offentlig kunde, som ønsker dette trådhegn rundt om jeres børnehave i byen. Det er lige meget, og de hjælper gerne alle. Jeg ønsker at give dette tip videre til jer, fordi jeg selv har fået dette hegn sat op rundt om min mark og brugte dette firma til opsætningen. De er super dygtige, arbejder hurtigt, og så synes jeg også, at priserne på deres forskellige hegn er super gode. Det var faktisk noget af det der gjorde, at jeg valgte dem in the first place. Jeg kontaktede dem, da jeg fandt deres hjemmeside, og her var de super hurtige til at komme tilbage. Jeg fik svar på spørgsmål i første mail og de ville gerne have lidt mere info, så de kunne give mig en præcis pris. Det synes jeg var mega fedt. Så ved man ligesom, hvad man har at gøre med.

Læs også meget mere lige her.