Afhentning af affald hvor end du bor!

Afhentning af affald hvor end du bor!

november 25, 2019 Slået fra Af Plantedamen

Det kan være helt uoverskueligt at gå i gang med en oprydningsproces – ikke mindst fordi det resulterer i store mængder affald. Det bliver dog lidt nemmere, når Skraldebilen kommer og henter det for dig. Vil du arrangere afhentning af affald hos Skraldebilen? Eller vil du vide mere om, hvem der står bag? Så læs med i blogindlægget.

Hvem er Skraldebilen?

Skraldebilen er et godt alternativ til dig der vil spare turen på genbrugspladsen og i stedet få affaldet hentet af professionelle. Skraldebilen er en innovativ virksomhed, der blev startet i 2015, og de tilbyder afhentning af affald for både private og erhvervskunder. Derudover har de i høj grad fokus på miljøet. Vil du gerne overlade affaldssorteringen til dem, der kan finde ud af det? Så er et samarbejde med Skraldebilen altså en god måde at bidrage til et bedre klima.

Hvad henter Skraldebilen?

Skraldebilen er ikke kræsen, når det kommer til afhentning af affald. De kan både hjælpe dig af med byggeaffald, haveaffald, møbler og elektronik m.m. Er du i gang med et større renoveringsprojekt? Så stiller Skraldebilen gerne en container til din rådighed. Og har du brug for en ekstra hånd? Så kan Skraldebilens medarbejdere også bidrage ved nedrivningen eller rydningen af det pågældende rum, fx køkkenet.

Professionel afhentning af affald sparer dig tid

Det koster selvfølgelig lidt at bestille Skraldebilen, men sammenlignet med, hvad du får ud af det, er det en god investering. Du sparer nemlig en hel del tid ved at lade Skraldebilen stå for afhentning af dit affald. Ikke nok med at du slipper for at køre til genbrugspladsen, så slipper du også for at sortere affaldet. Det er dyrebar tid, som du kan bruge på andre ting. Det er heller ikke alle, der ejer en trailer – særligt i de større byer. Ved at booke Skraldebilen sparer du altså både udgifter til trailer samt tid og benzin til bilturen til genbrugsstationen.

Afhentning af affald i store dele af Danmark

Det skal ikke være svært at gøre et kup, når det kommer til afhentning af skrald i Danmark. Derfor kører Skraldebilen ud til store dele af Danmark med sin gode service og sine skarpe priser. Bor du på Sjælland, Fyn, i Trekantsområdet eller i Midtjylland? Så er det bare med at kontakte Skraldebilen med det samme. Så kan I med garanti udarbejde en fordelagtig affaldsordning for dig.