Min bil fik ny autopolstring og blev så god som ny

Min bil fik ny autopolstring og blev så god som ny

november 8, 2018 Slået fra Af Plantedamen

Efter mange års brug var mit sædebetræk godt slidt. Bilen fejlede dog ikke noget, så hvorfor købe en ny bare på grund af sæderne? Du ved sikkert lige så godt som jeg, at en ny bil koster kassen. Derfor valgte jeg i stedet at få lavet ny autopolstring på sæderne – og ved du hvad? Den er så flot som aldrig før!

Nye sædebetræk og reparationer

Det gamle sædebetræk var mildt sagt ikke særlig pænt længere. Desuden havde instrumentbrættet en rids fra et par nøgler, der engang kom på afveje, og der var også andre skønhedsfejl. Derfor valgte jeg at gå til KA-autosadelmager, der laver både nye sædebetræk og diverse reparationer. De arbejdede utroligt effektivt, så jeg hurtigt havde bilen hjemme igen, og hvor er jeg bare glad for resultatet! Det hele ser så flot og professionelt ud. Faktisk ligner det en helt ny bil, når man hopper ind på forsædet!

Læder-luksus fordi jeg ikke kunne lade være

Det bedste ved den nye autopolstring var, at jeg kunne få lov til at designe bilen helt på ny. Jeg har længe godt kunne tænke mig en bil med lædersæder, fordi det ser så stilet ud. Derfor var det slet ikke et spørgsmål, da jeg skulle vælge mellem stof eller læder til sædebetrækket. Læder er også nemt at gøre rent, og så er der bare en helt særlig stemning, når man sætter sig ind på forsædet. Måske er det lugten? Hvem ved?

Vælg autopolstring og spar penge

Hvis du går og tænker på at skifte den gamle bil ud, så overvej lige, om det virkelig er nødvendigt. Ny autopolstring koster intet sammenlignet med, hvad en ny bil koster. Der er altså ret mange penge at spare. Med den nye autopolstring tænker jeg i hvert fald, at min bil kan holde en hel del år endnu. Jeg har dog stadig lidt den samme følelse som, da jeg købte bilen – den er jo ny indvendigt! På den måde er glæden fornyet, men til langt billigere penge.

KA-autosadelmager reparerer det hele

Hvis ikke du allerede har bemærket det, er jeg stor fortaler for genbrug i stedet for den brug-og-smid-væk-kultur, vi har. KA-autosadelmagers laver stort set alle former for reparationer og udskiftninger. Uanset hvad der er galt med bilens interiør, er der altså gode muligheder for, at de kan ordne det. Er du interesseret? Så tjek deres hjemmeside ud og læs mere.