Mercedes Vito kan opfylde dine erhvervsbil drømme

Mercedes Vito kan opfylde dine erhvervsbil drømme

oktober 24, 2018 Slået fra Af Eksperten

Sponsoreret indhold
Mercedes Vito er den helt nye og gennemtænkte varebil til ethvert erhverv. Jeg kunne næsten ikke tro det, da jeg i første omgang hørte om modellen fra Mercedes. Den var bare lavet lige til mig og min virksomhed. Læs om min positive erfaring med varebilen i indlægget.

Min erfaring med Mercedes Vito

Jeg har længe ledt efter en helt perfekt varebil, da jeg er selvstændig inden for håndværkerbranchen. Mine arbejdsdag går meget med at køre rundt til forskellige kunder i København. Jeg har mange forskellige kunder og jeg laver mange forskellige opgaver. Derfor har jeg ofte også mange forskellige materialer og værktøjer, som jeg kører rundt med. På daværende tidspunkt manglede jeg en varebil, som var effektiv og rummelig. En varebil som jeg kunne bruge til erhvervsbrug. Mercedes Vito gør det hele for mig. Nu har jeg en sikker varebil, som samtidig er komfortabel og godt udstyret med alt det jeg behøver.

Varebilen der opfylder alle behov

Først og fremmest er Mercedes Vito sikker, effektiv og økonomisk. Der er også en stor fleksibilitet forbundet med varebilen. Der findes tre forskellige længder af modellen Mercedes Vito. Varebilen passer til enhver branche, da den kan ombygges og tilpasses til ethvert behov. Det er muligt at tilføje lidt ekstra til varebilen, som gør arbejdsdagen mere bekvem. Dette kan for eksempel være sædevarme, fartpilot, aircondition og et rat, som kan indstilles i længde og højde. Der kan også tilføjes de lidt mere smarte detaljer såsom parkeringsassistent, bakkamera, indfarvede kofangere, forkromet gril og meget mere. Alt dette er op til dig fordi du kan skræddersy din egen Mercedes Vito.

Fordele ved Mercedes Vito

Der er en lang række fordele ved varebilen. Som nævnt fås den i tre forskellige modeller. Derudover har den et stort lastrum og en lav læssekant. Dette gør arbejdet mere effektivt og sikkert, når varebilen både læsses og aflæsses. Fastsurringsskinner i det store lastrum sikrer, at lasten hverken glider eller vælter under transport og de store døre giver gode afgangsforhold. Varebilen har også et bremsesystem ADAPTIVE ESP®, som øger sikkerheden markant. Muligheden for at optimere efter vejr- og vejforhold er også tilgængelig med forhjuls-, baghjuls- og firehjulstræk. Derudover er Mercedes Vito bedre for klimaet end andre varebiler. Vito er nemlig både økonomisk og miljøvenlig takket være BlueEfficiency motorteknologi, som sænker brændstofforbrug og CO2-emission.

Det hele lyder hammer godt, ikke? Tag ned i din nærmeste Mercedes-Benz forhandler og prøvekør Mercedes Vito i dag. Lyder dette ikke til at være noget for dig? Så prøv flexleasing istedet og lease din drømmebil i dag.