Har du ekstra fedt under hagen? Fedtsugning af hals er ikke så besværligt.

Har du ekstra fedt under hagen? Fedtsugning af hals er ikke så besværligt.

december 9, 2019 Slået fra Af ChristnaW

Hej alle sammen! I dag skal vi tale om fedtsugning af hals, som faktisk ikke er så stort et indgreb, som det lyder til. Hos Bonnie Erichsen har de nemlig mange års erfaring i netop fedtsugninger. På mange steder af kroppen. I dag kan du læse med og lære meget mere omkring dette emne.

Fedtsugning af hals er ikke så besværligt

Det er så forskelligt fra os alle, som vi er mennesker på jorden, hvor vores fedtceller er lagt i kroppen. Det bliver allerede fastlagt, når vi ligger i vores mors mave og får gener. Når vi bliver født begynder vi at vokse op som børn, og når vi når teenageårene begynder vores hormoner at fare rundt i kroppen og så fastlægges der fedtdepoter rundt om i kroppen. Det kan være på lårene, ballerne, mavenskinnet, overarmene og så kan det være under hagen. Det skaber den her knapt så markerede kæbelinje, som vi kender fra os, der har lidt rigeligt dobbelthage. Men hvis du bare har prøvet alt – motion og sund mad – så kan det være, at du skal til at kigge på alternativer. Hos Bonnie Erichsen har de et super godt alternativ, som lyder på en fedtsugning af hals og kæbe, så du ikke længere skal gå og være ked af det. Hvordan lyder det?

Rentefri betaling af din behandling – uden at du skal betale i dag

Hvordan kan det lade sig at gøre, at få en fedtsugning af hals og kæbe, uden at betale med det samme? Jamen, det skal jeg fortælle dig. Det er nemlig sådan, at du hos Bonnie Erichsen kan få kredit til din behandling – og det er helt rentefrit. Alt du skal gøre er, at udfylde den ansøgning, som ligger inde på deres hjemmeside (jeg har linket til denne længere oppe i denne blogpost). Herefter skal du bruge dit NemID til at underskrive ansøgningen med, så det bliver helt officielt, og det smart er, at det gør det muligt, at underskrive online. Når det er gået igennem og godkendt, bliver beløbet for din behandling udbetalt til klinikken, og du skal herefter bare betale en gang om måneden. Det skærer altså behandlingsbeløbet over i mange dele, så det er lidt nemmere at overskue. En behandling koster nemlig op mod 14.000 kroner, som jo lige er en lille sjat penge sådan at betale på én gang.

Hvis du har lyst, så kan du læse meget mere om sygdom og behandling inde på bloggen. Du skal blot klikke lige her.