Kvinder med hårtab fik håret tilbage – se hvordan!

Kvinder med hårtab fik håret tilbage – se hvordan!

juli 4, 2019 Slået fra Af Plantedamen

Hårtab hos kvinder kan være en alvorlig sag. Sådan føles det i hvert fald. Når man ufrivilligt mister håret, kan det føles, som om kroppen forfalder, som om man ældes alt for hurtigt, og som om man bliver mindre smuk. Ingen af disse ting er dog nødvendigvis sande. Hårtab hos kvinder kan opstå af mange grunde og i mange aldre – også hos unge kvinder. Det betyder dog ikke, at man ikke er smuk, men det kan være svært at føle sig smuk, når ens ydre ikke afspejler ens selvbillede. Heldigvis er der masser af hjælp at hente hos Hårklinikken.

Hårklinikken har hjulpet tusindvis af kvinder med hårtab

Hårklinikken er en dansk virksomhed, der er specialister i skræddersyet behandling af hårtab hos kvinder og mænd. Virksomheden er stiftet af Lars Skjøth, der er forsker i human ernæring og biokemi, og efter mange års dybdegående forskning har Hårklinikken fundet frem til et særligt ekstrakt fremstillet af naturlige midler. Dette ekstrakt tilpasses hver enkelte patient, således at hver patient får de bedst mulige betingelser for at genvinde sin hårvækst. Alle mennesker er nemlig forskellige, og derfor er behandlingerne også nødt til at være det. Hårklinikken har i skrivende stund hjulpet mange tusinder kvinder verden over, og sammenlagt har Hårklinikken hjulpet over 100.000 mænd og kvinder.

Læs kvindernes succeshistorier

Når man selv har mistet håbet, har man brug for succeshistorier. Derfor har Hårklinikken samlet historierne fra nogle af deres kvindelige klienter. På Hårklinikkens hjemmeside kan du læse om kvindernes forløb og resultater. Det gælder både Rie, der mistede håret, da hun var 20, Selma i 50’erne, der mistede håret som følge af krigstraumer og Bodil i 60’erne, der ligeledes mistede håret. Mange af kvinderne havde allerede opgivet håbet om at få håret tilbage. Men så fandt de Hårklinikken, og det har atter gjort dem til de glade, skønne kvinder, de var før.

Få en konsultation

Hårklinikkens succes bunder i, at de altid foretager en grundig analyse af deres klient og vurderer, om og hvordan de kan hjælpe. De indvilliger nemlig kun i behandling, hvis der er en chance for, at håret kan vende tilbage. Det betyder dog også, at du er garanteret kvalitet, hvis du deltager i programmet. Du kan selv booke en konsultation hos Hårklinikken og få en vurdering fra en specialist. Så kan det være, at din historie også kan inspirere andre en dag.

Har du lyst til at læse om en anden sej kvinde? Så læs blogindlægget her.