Flexleasing af egen bil er blevet meget nemmere

Flexleasing af egen bil er blevet meget nemmere

december 7, 2018 Slået fra Af Eksperten

Det er blevet utrolig nemt at flexlease sin egen bil. Det eneste man behøver at gøre er at tage kontakt til et leasingselskab, som kan hjælpe med flexleasing af egen bil. I dette indlæg kan du læse om flexleasing og hvor simpelt det egentlig er. Det har mange fordele både som privatperson og hvis man er tilknyttet et erhverv. Hvis du vil lære mere om flexleasing bør du læse videre i indlægget.

Hvad er flexleasing?

Flexleasing er en måde, hvorpå du kan flexlease din egen bil ud til andre eller lease en bil af andre. Typisk flexleaser man en bil gennem et leasingselskab som for eksempel Special Cars. De har en masse biler til rådighed, både biler i mellemklassen og i luksusklassen. Flexleasing er din genvej til drømmebilen uden den helt store kapitalbinding, som der opstår når man køber egen bil.

Hvilke fordele har flexleasing?

Flexleasing har utrolig mange fordele for personer, som ønsker biler i mellemklassen og derover – eller de lidt ældre og ganske særlige biler. Med flexleasing behøver du ikke gå på kompromis med sport, komfort, plads eller design. Nedenfor listes et par af de fordele, som der følger med flexleasing.

  • Du undgår at binde dig til det helt store beløb på én gang.
  • Du betaler kun for den periode, du bruger bilen.
  • Betalingen til skat er mindre, da du binder dig 12 måneder ad gangen.
  • Lav afskrivning, kendte udgifter og de bedste biler, som markedet kan tilbyde.

Hvad koster flexleasing?

Flexleasing af egen bil har andre priser end hvis du flexleaser en bil gennem et leasingselskab. Leasingselskabet skal selvfølgelig have finansieret købet af bilen, som de lejer ud til dig. Derfor betaler du hver måned en rente til leasingselskabet. Det betyder at den samlede månedsydelse består af et afdrag på registreringsafgiften og nogle renter til leasingselskabet.

Hvordan kommer jeg igang?

Nu tænker du nok, hvordan du kommer igang med flexleasing. Det er meget simpelt. Først og fremmest skal du tage kontakt til et leasingselskab. Deres eksperter vil hjælpe dig med at finde den perfekte bil til dig. Deres fokus er, at du finder den drømmebil, som passer til netop dit behov. Bilen med det lave kilometertal, den bedste farvekombination og det helt rigtige udstyr. Naturligvis også uden skader. Special Cars har det største udvalg, så det kunne være et godt sted at starte.

 

Det kan være at du ikke mangler en helt ny bil, men følelsen af ny bil? Så kan autopolstring være noget for dig. Læs mere om autopolstring i linket.