Eva Persson – Karriekvinde og mor

Eva Persson – Karriekvinde og mor

juli 10, 2019 Slået fra Af Jonas

Eva Persson

Eva Persson er en af de kvinder, som vægter et liv med en god karriere højt. Hun er 45 år, partner og advokat i sit firma. Derudover er hun mor til 2 og finder tiden med sine børn lige så vigtigt som sit arbejde. Derudover blogger hun om, hvad hun gør for at balancere en sund livsstil.

 

Livet som karrierekvinde

Eva Persson har en uddannelse som Cand. Jur. fra Københavns Universitet (2001).
Efter hun er blevet uddannet er hun blevet partner i firmaet Concilio & Co advokatfirma I/S. Hun har tidligere haft Møderet for Højesteret (2014).
Med andre ord er hun en kvinde, som tager sin karriere alvorligt. Hun gør ikke noget halvhjertet og det gælder specielt også i hendes karriere.

Livet som mor til 2

Eva har 2 børn. Columbus på 3 år og Cleopatra på cirka et 1 år. De 2, er sammen med hendes samlever, noget af det vigtigste i verden for hende. Hun er en mor der levere en streng men retfærdig opdragelse. Hendes børns fremtid kommer først, når vi snakker prioriteter. Hun elsker at være en del af den rejse, som det er, at opfostre et barn. Hun siger selv at hun er heldig at have hele 2 børn som hun nu kan følge. Selvom Columbus stadig kun er 3, så frygter Eva allerede den dag, hvor han skulle få lyst til at få kørekort. Nogen vil kalde det en smule curling mor, agtig. Andre vil mene at hun er en beskyttende mor, som elsker sine børn.

Vi har tidligere skrevet et andet indlæg om Eva Persson. Du kan læse det her

Livet som Eva Persson

Hvordan er det så at være Eva Persson, når både ens job OG ens familie er det vigtigste i verden?
Svaret er kompliceret og simpelt på samme tid. Det er en balancegang, en kamp, en ren kunst, at få det hele til at gå op i en højere enhed. Eva har dog fundet en måde at balancere sit liv, og på hendes blog hjælper hun andre kvinder, i samme situation, med gode råd, tips og triks. Eva har nærmest gjort det til sin kamp, at opfinde opskriften på superkvinden, der kan håndtere husmor og karriere samtidigt.

Tak fordi i har læst med indtil nu. Det betyder super meget for mig, at så mange af jer følger med, og giver så positiv feedback hver gang vi udgiver noget.
Læs med næste gang.