En gardinbus er din ven, når du vil have nye gardiner eller persienner

En gardinbus er din ven, når du vil have nye gardiner eller persienner

juni 9, 2019 Slået fra Af ChristnaW

Hej bloggen! I dag skal vi tale om boligindretning eller nærmere bestemt en gardinbus, som kan være din aller bedste ven, når det kommer til at få nye gardiner og persienner i din bolig. Det skal være nemt, når du skal tage beslutninger omkring din indretning, så læs med i dag og lær mere.

Textilringens gardinbus er din bedste ven

Hvad er en gardinbus? Det er en service, som Textilringen tilbyder til alle deres kunder. Det er gratis at få besøg af bussen, som samtidig kommer med en ekspert, der kan hjælpe dig med alle de svære beslutninger. Der er gardinbusser spredt i hele landet, så der er altid en gardinmand, der hurtigt kan komme til dig. I bussen er der masser af inspiration til udseende på gardiner, persienner, og alle de andre produkter, som Textilringen tilbyder. Du kan også se de forskellige farver, som de har, samt mærke alle stoffer og træsorter, som produkterne tilbydes i. Dette er den nemmeste måde for dig, hurtigt at tage beslutninger omkring din boligs indretning. Textilringen har det største og bredeste udvalg i Danmark af gardinstoffer og tilbehør samt indvendig/udvendig solafskærmning, herunder mørklægning, screens og markiser, så det er lige et sted for dig, som skal igang med indretning.

Textilringens gardineksperter

TextilRingens gardineksperter har alle høj faglig ekspertise og står klar til at give den perfekte rådgivning og service, som du har brug for, når du skal vælge nye gardiner eller solafskærmning til din bolig, virksomhed eller andre lokaler. Inde på Textilringens hjemmeside kan du møde alle gardineksperterne, og se hvem du har mulighed for at besøg af i dit hjem. En gardinbus er en super god løsning for dig, som arbejder fuldtid og ikke har lyst til at bruge hele lørdagen nede i en gardinbutik for derefter bare at komme hjem med prøver, som alligevel ikke passer ind i din bolig. På denne måde kan du være sikker på, at alle gardiner og persienner, som du vælger, passer ind i din bolig, fordi både du og gardineksperten har gået rundt i dit hjem sammen og valgt stof og farver. Inde på deres hjemmeside kan du også læse om, hvordan du kan få finansiering til dine gardinner, persienner, solafskærmning eller hvad du nu måtte vælge. Du kan blive forhåndsgodkendt til en aftale inden du besøger Textilringen, og når du er godkendt modtager du en mail med en lånekode, som kan anvendes til betaling i butikken.

Læs mere her.