Din sunde frokostordning i København

Din sunde frokostordning i København

juni 17, 2019 Slået fra Af Eksperten

Det er yderst vigtigt at spise en sund frokost hver dag. Det har nemlig stor indflydelse på din arbejdsglæde og effektivitet. Hvis man ikke får de gode vitaminer og mineraler i hverdagen, kan det være svært at være motiveret. Både motiveret til at tage på arbejde, men også motiveret til andre rutiner og ærinder. Derfor er det vigtigt at spise sundt. Er jeres virksomhed beliggende i København? Så laver Nordic Catering en rigtig lækker og sund frokostordning i København.

Din frokost skal ikke være usund

Det er vigtigt at få minimum 600 gram grøntsager og frugt hver dag, hvor 300 gram skal være grøntsager. For at opfylde dette krav til en sund krop, kan det være en nødvendighed også at spise grøntsager og frugt til frokost. Hvis man ikke får en næringsrig frokost, men derimod en usund frokost, så falder energiniveauet automatisk. Dette kan være farligt når man er på arbejde og især hvis man er på arbejde i otte timer ad gangen eller mere. Derfor er det vigtigt at have en sund frokostordning, da en god frokostordning kan være dagens højdepunkt og det positive afbræk.

Sund og lækker buffet med det hele

Det er muligt for virksomheder at få leveret en sund frokostordning i København. Dette kan blive leveret gennem Nordic Catering, som har mange års erfaring inden for cateringbranchen. Nordic Caterings frokostordning består af en sund, lækker og inspirerende buffet med det hele. Deres dygtige kokke laver nærende retter og salater helt fra bunden. De bruger årstidens friske råvarer, så jeres medarbejdere får det bedste af det bedste. Menuen bliver tilpasset hver uge, så den varierer og i ikke bliver træt af jeres frokostordning. Den daglige frokost består altid af dagens varme ret, lækre friske salater og hjemmebagt brød og pålæg. Det lyder lækkert ikke?

Nordic Catering leverer den sunde frokostordning i København

Derfor skal i vælge Nordic Catering. De lægger stor vægt på høj kvalitet og det betyder meget for dem at frokostordningen er spændende og rig på smag. De sørger endda også for venlige og punktlige leverandører af frokostordningen, så det behøver I ikke bekymre jer om. Nordic Catering tilbyder endda alle nye kunder en prøveuge med dem som jeres frokostleverandør. Endda helt uden binding. På denne måde kan I være sikre på om det er noget for jer. Når I prøver Nordic Catering vil I slet ikke være i tvivl om det er det rigtige. Det er en utrolig lækker frokostordning i København.

 

Skal I holde en firmafest? Så bør I overveje teltudlejning.