Teltudlejning: Bestil dit festtelt i god tid

Teltudlejning: Bestil dit festtelt i god tid

december 16, 2018 Slået fra Af Plantedamen

Selvom december måned ikke ligefrem er tiden for udendørs fester, så er der god grund til at undersøge mulighederne for teltudlejning allerede nu. Uanset hvilken begivenhed det nye år bringer, så er et udendørs telt nemlig den hyggeligste måde at samle mennesker på. Læs med her, og se hvorfor.

Festtelte til alle lejligheder

Festtelte kommer i mange størrelser og varianter. Hos Fyns Serviceudlejning kan du derfor finde lige det, der passer til dit arrangement. Deres udvalg af telte indebærer alt fra små børnetelte til store koncerttelte. Uanset om det er en børnefødselsdag eller en festival, der skal arrangeres, så er Fyns Serviceudlejning altså den leverandør, du kan regne med.

Planlæg ind i det nye år

Hvis du skal holde stor fest i det nye år, er du sikkert allerede begyndt på planlægningen. Og hvis ikke – så er det en god idé at gøre dig nogle overvejelser. Festplanlægning kan nemlig hurtigt blive uoverskueligt, fordi der er så mange ting, der skal være styr på. Ved at starte i god tid kan du løbende krydse af på tjeklisten og bevare overblikket. Derfor kan du lige så godt bestille dit festtelt nu. På den måde undgår du at blive stresset og kan i stedet glæde dig over begivenheden i stedet for at bekymre dig om de løse ender.

Professionel teltudlejning med fokus på kvalitet

Uanset hvilket telt du bestiller, kan du være sikker på, at det er af høj kvalitet. Når du bestiller, skal du bare oplyse, om teltet skal opsættes på græs eller asfalt, og så kommer medarbejderne fra Fyns Serviceudlejning og sætter det op for dig. Ved at lade professionelle folk stå for opsætningen, kan du også være sikker på at teltet bliver sat korrekt op, så det både er sikkert og følger lovgivningen.

Skal dit telt have ekstraudstyr?

Når du bestiller telte fra Fyns Serviceudlejning har du også mulighed for at tilvælge ekstraudstyr. Det kunne fx være paniklys, nødskilte eller belysning til både inde og ude. Hvis I vil have mulighed for at kunne lukke teltet rigtigt, kan I også få en alu-dør sat op. Hos Fyns Serviceudlejning er det nemlig dine ønsker, der er i fokus, så I i fællesskab kan skabe de bedste rammer om din fest.

Vil du læse mere om deres telte eller se, hvad de forskellige koster? Så gå til Fyns Serviceudlejnings hjemmeside, og bestil i dag.