Den nye A-Klasse Sedan

Den nye A-Klasse Sedan

april 3, 2019 Slået fra Af Eksperten

Sponsoreret indhold
I løbet af de seneste par år har Mercedes-Benz udviklet en del A-Klasse personbiler. Nu er det endelig kommet til Sedan udgaven. Du har nemlig mulighed for at erhverve en helt ny og ekstravagant version af Sedan modellen fra Mercedes-Benz. Vil du gerne skabe dit eget indtryk af A-klassen? Så kontakt din nærmeste Mercedes-Benz forhandler i dag for mere information.

A-Klasse Sedan

A-Klassen har en lang række fordele end andre biler. Den er mere rummelig, praktisk og luksuriøs end den traditionelle Sedan udgave. Der er langt mere komfort i den nye A-Klasse. Den har blandt andet:

  • En større indlæsning til bagagerummet.
  • Den er med til at skabe tryghed og sikkerhed for passagerer såvel som føreren.
  • Interiørlister og ambientebelysning giver A-Klassen et fuldendt interiør et strejf af klasse.
  • De smukke og meget simple sedan-linjer forvandler den meget sportslige og muskuløse A-Klasse til elegant. Samtidig bibeholder A-Klasse Sedan udgaven den samme og velkendte “Shark Nose”.
  • Bagenden på bilen vil have 2-delte baglygter og synlige udgangsrør.
  • Derudover vil de elegante LED High Performance forlygter, skabe et progressivt og sportsligt udtryk.

Mercedes-Benz User Experience

Netop som de andre A-Klasse biler har Sedan udgaven også MBUX. Dette giver føreren og passagerne mulighed for at kunne kommunikere direkte til bilen. Dette betyder at I har mulighed for at indstille bilen og dens funktioner igennem tale. Dette er utroligt smart for mange, som har behov for at fokusere fuldt ud på køreturen og vejen.

Priser: A-Klasse Sedan

Priserne på den nye A-Klasse varierer. Det kommer meget an på, om du vælger leasing eller kontantkøb. Derudover har ekstraudstyr også ekstra omkostninger. Der findes en lang række forskellige ekstraudstyr, som du kan tilkøbe bilen. Det kan blandt andet være helt nyt udstyr, som du gerne vil tilføje bilen eller simple opgraderinger på gearkasse eller lyd. På Mercedes-Benz hjemmeside er det muligt at se al ekstraudstyr og tilkøbninger.

Mercedes-Benz som forhandler

Det er helt klart et plus at købe den nye A-Klasse Sedan gennem Mercedes-Benz. Forhandleren tilbyder nemlig en lang række forsikringer og sikkerheder. Selvfølgelig imod et gebyr. Det er dog helt klart klogest at benytte sig af denne forhandler, da det er deres eget produkt. De tilbyder også en del ekstra services som for eksempel muligheden for at prøvekøre bilen inden den store købsbeslutning. Det er en professionel forhandler, som har mange års erfaring med produktion og butiksstyring.

 

Aagaard Maskinudlejning lejer ikke kun maskiner ud. Det er også muligt at købe en lang række forskellige værktøjer og udstyr.