Aagaard maskinudlejning lejer ikke kun maskiner ud

Aagaard maskinudlejning lejer ikke kun maskiner ud

marts 13, 2019 Slået fra Af ChristnaW

Hos Aagaard maskinudlejning kan du leje maskiner i mange forskellige størrelser og til mange forskellige formål. Men dette er ikke den eneste service, de tilbyder. Du kan læse meget mere på bloggen i dag, om hvad du kan få af service til dine elskede maskiner hos Aagaard i Brande, Midtjylland. 

Aagaard maskinudlejning lejer ikke kun maskiner ud

De er eksperter i maskinudlejning, men dette er ikke den eneste service folk kommer til Aagard for. Hos Aagaard kan du også leje et vinterophold til dine maskiner, hvis du ikke selv har plads eller tid til at tage dig af dem i vinterhalvåret, hvor de alligevel ikke er i brug. Med et basisophold hos Aagaard får den maskine opdateret sit software, bliver renset og toptunet, før den bliver sat i oplader vinteren over. Dette gør, at du har en maskine som er i virkelig god stand, når du henter den det kommende forår. Du skal hverken være bange for rust eller andet lign., som tager på maskinens liv, mens den vinterovernatter hos Aagaard. Du kan læse meget mere om denne service på deres hjemmeside, hvor der også er oplyst priser på de enkelte maskiner, samt de forskellige opholdstyper.

Som sagt, er der meget mere end maskinudlejning

Som min titel så fint understreger, så er der meget mere at komme efter hos Aagaard end maskinudlejning. Nemlig for at købe arbejdstøj, værktøjer, trailere, rolatorer, og scootere. Hvad de ikke har på lager, er de ikke blege for at gøre en kæmpe indsats for at skaffe. Dette er netop én af deres mange visioner: at ingen skal forgæves kontakte aagaard-maskinudlejning.dk inden for vores kerneområde. Hvis du vil læse flere af deres visioner for virksomheden, så kan du finde dem alle på deres hjemmeside, men her kommer lige tre: Kunder skal føle at de får den bedste service i branchen, udlejningsmateriellet er gennemgået og i orden inden udlejning, og vi vil agere i harmoni med vores omgivelser og naboer. Aagaard er et firma, som sætter stor pris på kvalitet og god kundeservice, hvilket er en stor grund til, at jeg vil anbefale at besøge dem. Deres værksted ligger i Brande i Midtjylland, hvilket gør det nemt for folk over hele Jylland at tage til dem. Du kan selvfølgelig også ringe eller sende email til dem, hvis du har spørgsmål om maskinudlejning eller andre service.

Læs andre gode artikler på bloggen her.