Affugtning redder dit hus

Affugtning redder dit hus

oktober 14, 2019 Slået fra Af Eksperten

Ejendomme med fugt kan være utroligt skadende for mennesker. Derfor er det vigtigt, at fugt fjernes lige så snart det opdages eller der vises tegn på det. Det er nemt at bestille affugtning hos virksomheden Total Skimmelrens. Du kan både få en professionel ud til dig, som udfører opgaven for dig eller du kan leje en affugter og gøre det helt selv. Det er selvfølgelig helt op til dig.

Hvad er affugtning?

Affugtning er en proces, som foretages i ejendomme og bygninger, som er beskadiget af fugt. For at forklare det helt præcist, så fungerer en affugter således, at den filtrerer fugten ud af luften. På den måde forbedres indeklimaet og samtidig undgår man faren for skimmelsvamp. Derfor er det en proces, som er utrolig vigtig ved forebyggelse af skimmelsvamp. Hvis du kører en affugter igennem ejendommen i god tid, kan du i princippet spare utrolig mange penge på renovering osv.

Hvem er Total Skimmelrens?

Total Skimmelrens er en virksomhed, som har mere end 20 års erfaring med affugtning og håndtering af moderne affugtningsudstyr. Derfor er de også nogle af de ældste spillere i branchen med størst ekspertise. De kan både udføre processen med affugtning og leje en affugter ud til dig, hvis du selv har ekspertise til at gøre det. Det kan også være, at I har en vicevært i ejendommen, som kan udføre affugtningen for jer. Uanset hvad, er det vigtigt at affugte, hvis der ses tegn på fugt. Man kan nemlig komme skimmelsvamp i forekøbet ret hurtigt, hvis man er opmærksom.

Dette tilbyder virksomheden også

Virksomheden Total Skimmelrens arbejder også meget med skimmelsvamp og behandling af dette samt rengøring af boliger med usoignerede forhold. Virksomheden arbejder også med lugt- og sodskader samt vandskader. Selvfølgelig tilbyder virksomheden også forskellige former for fugtbekæmpelse, som er nævnt tidligere i indlægget.

Affugtning: Sådan ved du det

Hvis dit hus lugter af gammel kælder, så kan du muligvis have en skimmelskade eller hvert fald en begyndende skimmelskade. Du kan evt leje en affugter eller en ekspert til at komme og affugte. Du kan også tage kontakt til Total Skimmelrens og lade dem kontrollere dit hus. Dette er en god ide, hvis du har en anelse om fugt- eller skimmelskade.

 

Er du træt af dine tænder? Så kan det være at du skal overveje en tandretning. Det er både til dem, som ønsker en kosmetisk tandretning og til dem, som har meget brug for at rette deres tænder.