Tandretning med Sanadent

Tandretning med Sanadent

oktober 10, 2019 Slået fra Af ChristnaW

Hej alle sammen! Er der nogen derude, som kunne tænke sig at få rettet tænder? Det er nemlig det, som det skal handle om i dag her på bloggen. Tandretning med Sanadent er nemt og bekvemt, og de har mange års erfaring på området. Læs med her på bloggen og hør mere!

Nem tandretning med Sanadent

Det skal være nemt at få en tandretning. Det er sikkert, fordi man går og er træt af sin tandstilling, men istedet for at selvtilliden lider, så er det værd at få en tandretning, som kan få dig til at smile igen. Inde på Sanadent har de opstillet tre hyppige årsager til, at folk vil have en tandretning.

  1. Enten er man ked af sit smil, synes at man har skæve eller grimme tænder, så man ikke har lyst til at andre folk ser dem
  2. eller også påvirker ens tandstilling de øvrige tænder eller mundhule negativt, så tænderne f.eks. slides unødigt.
  3. Endelig kan ens bidfunktion være uhensigtsmæssig og det kan give en række afledte problemer med bl.a. kæbeledsproblemer, muskelsmerter og hovedpine.

Du kan selvfølgelig læse meget mere om disse årsager, hvis du besøger deres hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe i denne artikel.

Forskellige former for retning af dine tænder

Der er en del forskellige løsninger på en tandretning, og det kommer an på hvad du har det bedst med. Din tandlæge hos Sanadent kan også godt komme med en anbefaling. Der findes for eksempel Invisalign. Dette er en ret kendt form for tandretning med de “usynlige” bøjler. Du vil opleve en række fordele ved at benytte Invisalign. Det er en metode, som har været benyttet i mange, mange år med millioner af gode resultater. Det er de nærmest usynlige skinner, som du sikkert har set andre gå med. Man kan ku ane dem, hvis man er helt tæt på en person. De er super nemme, og derfor lærer du også hurtigt at benytte dem i hverdagen, så ingen rigtig lægger mærke til dem. Og du lægger nærmest heller ikke mærke til dem. Før du får en tandretning hos Sanadent, så laver deres dygtige tandlæger en 3D-animation, så du kan få en god fornemmelse af det sandsynlige resultat. Dette er super sjovt, fordi man så ved, hvad man kan glæde sig til. Jeg håber, at du har fået mod på at få dine tænder rettet.

Du kan også læse mere på bloggen lige her.