Professionel behandling hos Akupunktur København

Professionel behandling hos Akupunktur København

marts 13, 2019 Slået fra Af Eksperten

I mange tilfælde kan medicin ikke behandle konstante smerter i kroppen. Medicin er nemlig kun symptom lindrende. Dette betyder, at i de fleste tilfælde medicin ikke kurere selve smerten. Der er mange danskere, som går rundt med konstante smerter i kroppen. I de fleste tilfælde går de til lægen og får recept på medicin og henvisning til en fysioterapeut. Det er dog ikke i alle tilfælde, at dette er nok. Har du nogensinde hørt om alternativ behandling? Det er en fantastisk måde, hvorpå du kan få hjælp til dine smerter og problemer.

Alternativ behandling

Der er mange danskere, som efterhånden springer ud i alternativ behandling. Det er især akupunktur, som er blevet en af de mest efterspurgte behandlingsformer. Akupunktur er en del af den traditionelle og kinesiske medicin, som er en 1000 år gammel lægevidenskab. Akupunktur er en afbalancerende behandling af krop, psyke og symptomer, som har hjulpet flere millioner af mennesker siden dens oprindelse.

Hvad indebærer akupunktur?

Når man udfører akupunktur er formålet at skabe balance mellem Yin og Yang, så livsenergien Qi kan flyde frit i meridianbanerne i kroppen. I kinesisk medicin er krop og psyke sammenhængende ligesom Yin og Yang. Når der er harmoni i kroppen, er der også balance mellem Yin og Yang. Derfor bør Yin og Yang altid være i balance. Hvis der opstår ubalance eller blokering af Qi, kan dette føre til smerter i krop eller psyke. Her kan akupunktur hjælpe kroppen med at få harmonien tilbage. Da Qi flyder frit i meridianbanerne, kan Qi afbalanceres i de mange 100 akupunktur punkter placeret rundt på kroppen.

Akupunktur København

Hvis man søger på google, er der faktisk en del forskellige klinikker rundt i København. En af klinikkerne er Kiropraxis, som udfører akupunktur i København. Det er utroligt nemt at bestille tid hos deres behandler Anne Son Mi Madsen på deres hjemmeside. Behandleren Anne har mange års erfaring i akupunktur. Hvis du føler at der er opstået en ubalance i din krop og du oplever smerter, så kontakt Kiropraxis. Akupunktur i København har ingen nævneværdige bivirkninger og i de fleste tilfælde behandler akupunktur smerter i kroppen. Anne har mange forskellige patienter og alle har været rigtig glade for resultaterne. Nogle nævner at smerterne er gået væk og andre går til behandling løbende, da det mindsker de konstante smerter. Hvis du føler smerter i kroppen, så spring ud i det denne alternative behandlingsform. Akupunktur er for alle.

 

Vil du gerne have at dine børn spiser sund og energirig skolemad? Så tryk på linket.