Trådhegn til industri

Trådhegn til industri

januar 10, 2020 Slået fra Af Eksperten

Trådhegn fra ML Montage er perfekt hvis I mangler indhegning til jeres bygning. ML Montage har mange forskellige slags trådhegn og samtidig monterer de også alle hegn. Derfor er det en god ide for jeres virksomhed at tjekke deres hjemmeside ud. De har mange års erfaring indenfor hegn og opsætning og derfor kan I også regne med, at de er eksperter på alle områder, også jeres område. Dette indlæg handler om forskellige typer af hegn og hvad ML Montage kan gøre for jer. Derfor læs med og bliv lidt klogere!

Hvad er et trådhegn?

Trådhegn kommer i mange forskellige varianter og former og de kan bruges til alle slags brancher. Bilbranchen, fødevareindustrien med mere. Der er ingen begrænsninger. Der er både trådhegn som er ekstra solide og ekstra sikkerhedspræget. Det kan for eksempel være, hvis I ikke vil have fremmede ind på grunden, så kan man investere i det ekstra sikre net. Der findes også trådhegn med elektricitet og trådhegn med pigtråd. Det vil hvert fald holde fremmede væk fra at komme ind på grunden og det kan være meget nødvendigt for mange virksomheder. Dette er meget mere sikkert end et almindeligt træhegn, som nemt kan ødelægges eller brydes igennem.

Også til private

Trådhegn er ikke kun til erhverv. Det kan også være, at du befinder dig i en situation, hvor du skal have ekstra sikring til dit private hjem. Så leverer ML Montage nemlig også til private og ikke kun virksomheder og institutioner. Trådhegn findes som sagt i forskellige varianter. Der findes både flethegn, panelhegn og selvfølgelig strømhegn, som kan sikre jeres grund. Udover dette findes der også tilbehør af forskellige varianter.

Jeg købte igennem ML Montage

Jeg skulle sikre min grund med trådhegn og jeg kontakte ML Montage for et helt uforpligtende tilbud. Jeg bemærkede at ML Montage gik både op i kvalitet og service og det var en af grundene til, at jeg valgte dem. Jeg så også på deres hjemmeside, at de hjælper med opsætning af hegn og derfor var det jo perfekt at vælge dem. Jeg bedte specifikt også om en serviceaftale, med hensyn til hvis der skete noget med hegnet, så kunne de komme og rode bod på det. Dette betyder, at jeg nu har et hegn, som jeg er super glad for og jeg skal ikke være bekymret om skader fordi det fikser de.

 

Leder du efter en god VVS i Brønshøj? Prøv at tag et kig på Hedegaard VVS.