Støjhegn kan hjælpe til at undgå larm fra omverdnen

Støjhegn kan hjælpe til at undgå larm fra omverdnen

februar 7, 2022 Slået fra Af Jette Jensen

Hej alle sammen. Jeg er glad for, at vi i dag kan tale sammen herinde på bloggen. Det er nemlig blevet mandag og tid til et nyt indlæg herinde. I dag skal vi tale om noget, som hedder et støjhegn herinde på bloggen. Tak fordi I er kommet herinde forbi. Læs med nedenfor.

Støjhegn: hvad er det?

Det er i dag, at det bliver spændende herinde, for jeg vil fortælle om noget helt nyt. Noget, som jeg ikke kendte til før jeg flyttede i den lejlighed, som jeg nu bor i. Den er rigtig godt, men der er også en del støj fra byen. Jeg vil i dag tale om støj – er det noget, som I har oplevet? Det vi skal tale om, er et støjhegn. Det er nemlig noget, som de har sat op hjemme hus os. Og det er så godt. Så jeg vil i dag fortælle jer om dette støjhegn også. Så I kan lære, hvad det er. Larm kan komme fra mange ting: toge, byggepladser, industri, fabrikker, motorvej og meget mere. Med et støjhegn kan du bekæmpe larmen i dit område, og det er virkelig noget, som vi alle kan bruge til noget. Vi har nemlig alle brug for ro. Især i vores hjem, så vi kan slappe af. Det er vigtigt. Men først: hvad er et støjhegn? Det er det, som vi skal tale om herinde i dag. Et støjhegn eller industrihegn er et stort hegn, som bruges til at dæmpe støjen fra f.eks. togtrafik, motorvej eller industri. Der findes to slags hegn: Refleksions- og absorberingshegn. Forskellen på dem er hvordan de behandler lyden.

Læs med

Det er godt, at I læser med. Så bliver vi sammen klogere. Det er nemlig sådan, at jeg ikke kendte til dette med støjhegn før jeg flyttede i min nuværende lejlighed. Det gør mig glad, når jeg kan fortælle jer om noget nyt, så vi sammen kan diskutere det i kommentarfeltet. Det gør mig glad. Dette støjhegn er en af de ting, som jeg har kunne tænke mig at fortælle jer om længe.Derudover vil jeg i dag tale om et firma, som er rigtig gode på dette punkt. De kan virkelig noget, og de har også været i branchen i mange år. Jeg har linket til dem lidt længere oppe i denne blogpost, så I kan lære meget mere om dem og hvem de er. Jeg håber, at du kunne bruge denne blogpost til noget og ha’ en dejlig uge.

Læs mere her.