Skolemad til børn skal være sundt!

Skolemad til børn skal være sundt!

maj 22, 2019 Slået fra Af Eksperten

Mange skoler rundt i Danmark er blevet mere fokuseret på skolemaden, som bliver serveret til børnene og i den grad også medarbejderne på skolerne. Det er nemlig utroligt vigtigt for indlæring og motivation at spise sund skolemad hver dag. Der er lavet en del undersøgelser omkring dette og alle undersøgelser viser, at sund kost er uundgåeligt. Dette indlæg skal handle om, hvorfor det er vigtigt at dine børn og endda også dig selv, indtager sund kost gennem hele livet.

Hverdags kosten skal være sund

Det er ikke for sjov, at alle kostvejledere anbefaler sund mad hver dag. Sund kost fremmer trivsel i hverdagen og forebygger livsstilssygdomme. En sund og varieret kost påvirker kroppens velbefindende og helbred. Derfor er det vigtigt at indtage næringsrige madvarer. Det er for eksempel utroligt vigtigt at spise grøntsager, fuldkornsprodukter og magert kød. Desuden er det vigtigt at begrænse alkohol, mættet fedt og søde sager. Hvis du formår at undgå usunde madvarer, spise sunde madvarer og samtidig være aktiv, kan du være sikker på at din krop vil have det fantastisk.

Sund skolemad er vejen frem

Sund kost er vejen til et godt helbred og trivsel i hverdagen. Derfor bør børn selvfølgelig også indtage sund mad i skolerne. Hvis børn indtager sund kost til frokost vil dette fremme motivationen og børnenes indlæring. Børn skal spise varieret og være aktive i skolerne. Med den rigtige kost kan dine børn være aktive, have mere energi og lære så meget som muligt. Sund kost gør også børn glade i længden og hvis dine børn ser, at du også spiser sundt, vil de helt klart lære en del af dette.

Få ideer hos Skolemad.dk

Sund skolemad er vejen frem, som du kan læse i dette indlæg. Hvis du mangler ideer til, hvordan jeres skole eller hvordan du kan ændre dine børns kostvaner, så prøv dig frem med Skolemad.dk. Det er en helt fantastisk og nem hjemmeside, som tilbyder en lang række fordele. Helt overordnet er det et system, som styrer fleksibel og rationel levering af skolemad til institutioner, mad til firmaer, madordning for ældre m.m. Systemet er åbent for alle, som øsnker at benytte sig af det. Derfor har du også mulighed for at bruge det simple system, som benyttes af mere end 400 brugere over hele landet.

Har du en drøm om en ny bil, men økonomien holder ikke til det? Så kan du med fordel prøve autopolstring, som kan give følelsen af ny bil.