Skal du bruge et webbureau til at lave jeres nye hjemmeside?

Skal du bruge et webbureau til at lave jeres nye hjemmeside?

november 15, 2019 Slået fra Af ChristnaW

Hej alle sammen! Så bliver det lidt teknisk, men også sjovt. Det skal nemlig handle om det super dygtige webbureau, Standoutmedia. De er gennem årene blivet nomineret til mange Gazellepriser med deres imponerende portfolio. Læs med på bloggen i dag og lær hvordan de kan hjælpe dig med at bygge en helt ny, flot hjemmeside til jeres firma.

Webbureau med imponerende CV

Hvis I har brug for en ny hjemmeside til jeres firma, så skal du kontakte Standoutmedia. De er et super webbureau, som igennem deres tid har kreeret mere end 2000 hjemmesider for forskellige firmaer rundt omkring i Danmark. Standoutmedia tror på, at hvis skiller dig ud, som virksomhed, og ikke ligner alle andre, så kommer du længere fra dine konkurrenter og skal altså ikke konkurere om samme kunder som alle mulige andre i sit felt. Derfor har de også kreeret deres elefant-zabra, som er en maskot der skal skille sig ud. Sådan er Standoutmedia nemlig som virksomhed. De websites, som de laver for forskellige kunder, kommer også til at skille sig ud fra resten af markedet. Det fede skabes i det unikke. 

20 dedikerede medarbejdere

Da Standoutmedia webbureau startede i 2009 var de kun to, de to som ejer virksomheden. I dag sidder de 20 engagerede og dygtige medarbejdere. Der er fuld fart fremad, når det kommer til innovation og trends. Når de designer en hjemmeside for dig, tager de altid udgangspunkt i jeres unikke virksomhed samt jeres målgruppe. Derfor er det vigtigt for dem, at I kan fortælle dem så meget som muligt om, præcis hvad hjemmesiden skal bruges til. Er det til et professionel visitkort? Eller ønsker I at få nye kunder via hjemmesiden? Skal der genereres salg? Alle disse spørgsmål kan I med fordel stille jer selv, før I kontakter dette webbureau, så I kan fortælle dem så meget som muligt. På denne måde kommer I tættere på success. Deres medarbejdere har sammenlagt 100 års erfaring, hvilket jo er helt vildt. De arbejder mest med WordPress, som er det program, som din hjemmeside bliver bygget i. Dette kender du måske fra blogs eller andre hjemmesider? Det er super nemt at styre bagenden af sin hjemmeside i dette program. Inde på deres hjemmeside kan du få alt den information, som du har brug for, for at kontakte Standoutmedia. Jeg håber, at du har fået mod til at få bygget en ny hjemmeside – måske et godt nytårsfortsæt?

Læs mere lige her.