Pullerter er til erhverv og privat brug

Pullerter er til erhverv og privat brug

november 26, 2020 Slået fra Af ChristnaW

Hej bloggen! Det er blevet torsdag, så jeg er tilbage med et blogindlæg til jer alle sammen. I dag her på bloggen skal vi tale om pullerter. Hvad er det, hvad kan de? Det vil jeg svare på i dag. Læs med og lær mere.

Pullerter passer på os

Hvad er en pullert? Pullerter er en form for sikkerhedspæl, som er lavet af metal eller jern. Du har nok set dem i enderne af gågader eller måske rundt om julemarkeder og loppemarkedet, hvor der er mange mennesker som bevæger sig rundt til fods. De er også rundt om supermarkeder, større virksomheders kontorer, lufthavne og meget mere. Pælene står som oftest der, hvor der er en skilning mellem biler og gående. De står der, så man føler sig tryg, når man er gående. Der har jo været en del gange, hvor lastbiler har kørt gennem markeder og gågader og kørt gående ned. Det var meningen, at de ville det, og det skal vi selvfølgelig have stoppet. Det er noget værre noget, super sørgeligt, når folk skal lade livet, fordi andre er sure over religion eller politik. Det er ikke de uskyldiges skyld, og derfor er det så fedt, at der findes pullerter.

Jeg elsker vores verden, men ikke hvis folk vil gøre andre folk ondt

Jeg ville ønske, at vi levede i en verden, hvor alle ville hinanden det bedste. Hvor kærlighed til hinanden kommer først. Det vigtigste i verden er, at vi kan føle os trygge og være lykkelige sammen, så derfor synes jeg, at pullerter er så smarte. Jeg kan nemlig godt lide, at gå ned af gaden og føle mig glad og tryg. Godt tilpas, vil jeg sige. Det kan jeg forestille mig, at du også gerne vil. Du kan nu faktisk også få pullerter hjem i privaten eller til rundt om dit firma, hvis du har lyst til at få en ekstra sikkerhed op her. Jeg håber, at denne blogpost hjælper dig derude. Jeg vil gerne, at I går herfra og føler jeg trygge, glade og mere oplyst. Jeg har linket til virksomheden, som jeg synes har de bedste pullerter længere oppe i denne blogpost. Hvis der er andet, som I gerne vil vide, så kan I sende mig et spørgsmål nede i kommentarfeltet.

Du kan læse meget mere på bloggen lige her, hvis du har lyst. Jeg håber, at I føler jer mere informeret nu og at I får en dejlig dag.