POS system med 5 års garanti

POS system med 5 års garanti

december 12, 2019 Slået fra Af ChristnaW

Hej bloggen! Så skal vi tale om Pos systemer. Det bliver rigtig godt på bloggen i dag, hvor det skal handle om super gode kassesystemer fra Holte C Solutions. De har været en af Danmarks førende leverandør af betalingsløsninger og POS systemer siden 1995, så du kan forvente god kvalitet og service.

Hvad er et POS system?

Et POS system er et betalingssystem til butikker. Og det Vectron POS system, som jeg vil tippe dig om i dag, benyttes faktisk af stort set alle slags butikker. Det er inden for alle brancher, at det bliver brugt, og det er super smart. Grunden til, at så mange bruger det er, at dette system samler unikke tilrettede software i en og samme terminal, så man kun skal bruge ét betalingssystem i sin butik. Når jeg siger, at det benyttes indenfor alle brancher, så mener jeg det. Vi taler restauranter, caféer og barer, fast food restauranter, isbutikker, fiskebutikker, messe- og kongresscentre, sko- og tøjbutikker, frisører, bagere, lufthavne, tivolier og festivaller, samt bilforhandlere. Altså, som jeg sagde, alle brancher bruger dette smarte system, fordi det er så brugervenligt.

5 gode grunde til at vælge et POS system fra Vectron

Lad os tale om 5 gode grunde til at vælge et POS system fra Vectron. Det er nemlig så super smart. DU kan også læse meget mere om disse grunde inde på Holte C Solutions hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe i denne blogpost. Men læs med, for de 5 top grunde til at vælge Vectron er nemlig, at den er fyldt med hardware i Tysk topkvalitet, den har markedets mest fleksible software, du får 5 års fabriksgaranti, ved tilvalg helt op til 10 år, du får tilmed hotline support 24/7, året rundt, du får glæde af daglig udvikling, og så opfylder POS systemet alle nye lovkrav. Det er nemt at implementere i din butik, så du kan hurtigt skifte fra dit tidligere system til dette. Jeg vil love dig for, at du bliver glad for, at du skiftede til dette smarte POS betalingssystem. Du kan også selv vælge det layout, som du gerne vil have på dit betalingssystem i butikken. Det er nemlig vigtigt for effektiviteten af dit daglige arbejde, at det er nemt at finde rundt i layoutet. Der er et ubegrænset antal af brugerflader, så det er bare med at slå sig løs og finde ud af, hvilken du godt kunne tænke dig.

Du kan også læse meget mere på bloggen lige her.