Ølbrygning på hobbyplan
Hej bloggen og alle øbryggere derude! I dag skal det handle om øl, øl, øl. Det er blevet ret moderne at lave ølbrygning hjemme i skuret som hobby i weekenden eller om aftenen i løbet af ugen. Derfor skal det netop handle om dette her på bloggen i dag. Læs med!
Hobbytema: ølbrygning
Som sagt er ølbrygning over de sidste år blevet mere og mere populært at gå til i hjemmet. Det er efterhånden en super udbredt hobby, eftersom flere og flere finder ud af, hvor let det egentligt er at brygge rigtig god øl derhjemme. Det er sjovt, ikke særlig dyrt og så smager det godt! Hos Brygforretningen kan du få alt det nødvendige udstyr, som du måtte have brug for for at komme igang med dit hjemmebryggeri. De har de billige pakker, som du kommer langt med som en start på dit bryggereventyr, men de har også de super dyre produkter, som kan gøre din øl til den bedste blandt dine venner. Du kan brygge din egen øl og efterfølgende give den i gave til venner og familie, når nogen har fødselsdag eller I er inviteret til middag. Nedenfor skal vi gennemgå, hvad det kræver, at komme igang med at brygge sin egen øl.
Nybegynder? Intet problem
Hos Brygforretningen finder du alt det nødvendige udstyr, du har brug for, for at kunne komme i gang med ølbrygning derhjemme. Det kan være, at du brygger alene eller måske sammen med nogle venner torsdag aften efter arbejde. inde på Brygforretningens hjemmeside kan du gå på opdagelse i vores store udvalg af brygudstyr, der er særligt egnet til ølbrygning. Hovedingredienser i ølbrygning er vand, humle, malt og ølgær, alle disse ingredienser kan du få hos Brygforretningen. Man kan sagtens bruge vand fra hanen til ølbrygning. Humlen er en plante, som kan vokse sig helt op til seks meter høj og denne bidrager med bitterhed og aroma til øllen. Malt er et korn, som kun kortvarigt får lov at spire, før man stopper processen ved at tørre planten, så den kan bruges til ølbrygning. Enzymerne i malten er det, som giver øllen sin sødme. I Brygforretningen har vi mange forskellige malt-sorter, som du kan bruge i din ølbrygning. Til sidst er der gæren, som er den fysisk mindste ingrediens, men nok den allervigtigste. Så nu er det bare med at komme igang. Ind på Brygforretningens hjemmeside og kigge på deres produkter.
Læs mere her.