konferencelokaler i Jylland

konferencelokaler i Jylland

august 12, 2019 Slået fra Af ChristnaW

Hej bloggen! I dag skal vi tale lidt om Hotel Propellens konferencecenter i Jylland. Det er et super fedt sted at holde alt fra minde møder, til konferencer, til firmafester. Men også et hote, hvor du kan bo privat, med din familie. Læs med og lær mere om stedet. 

Hold dit arrangement på dette konferencecenter i Jylland

konferencelokaler i Jylland er placeret i Billund. Det er en super god lokation i forhold til mange forskellige attraktioner som Legoland, Legohouse, Billund Airport, Vejle Ådal og mange andre steder. Hotel Propellen er ikke bare et hotel, men som sagt også et konferencehotel, konferencecenter, kursussted og et sted, du kan booke mødelokaler eller kursuslokaler til mange såvel som færre gæster. Hotel Propellen kan imødekomme langt de fleste ønsker og behov! Hotellet har i alt 14 mødelokaler, en konferenceafdeling med plads til 150 gæster, 4 grupperum AV-udstyr, samt trådløst internet på hele hotellet. Alle lokaler kan derudover indrettes individuelt efter jeres behov. På hotellet er der også 2 åbne kontorer med PC og mulighed for at printe, som kan benyttes i forbindelse med kurser. Der er fitnesscenter, pool, og hvis I har børn med, er der også masser af aktiviteter for dem på hotellet.

Hold dit selskab hos Hotel Propellen

Udover at Hotel Propellen er et super dygtigt konferencecenter i Jylland, har de også en række større og mindre lokaler, som kan anvendes til selskaber på op til 450 personer. Der er altså plads til konfirmation, stor fest, fødselsdag, bryllup, jubilæum og andre større fester. Hotellet står gerne for bordopstilling og pyntning med blomster, lysestager, servietter og lignende, og det hele sammensættes ud fra dine ønsker. Dette holder du møde med hotellet om, når I booker jeres event hos dem. De er super dygtige og servicemindede, så der er nærmest ikke det, som de ikke kan løse for dig. I kan naturligvis også komme ud og få en fremvisning af deres forskellige selskabslokaler, så I kan vælge det, som passer jer allerbedst. Derudover kan I få en snak om menuen, og et tilbud på værelser, hvis I har mange gæster, som gerne vil overnatte på Hotel Propellen efter festen er slut. På den måde er I også samlet til morgenmad dagen efter, hvilket mange sætter stor pris på. Man forlænger ligesom festen en smule ved at gøre det sådan. Du kan finde hotellets information på deres hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe i denne blogpost.

Læs også mere om events her.