Har du hørt om liggende sygetransport?

Har du hørt om liggende sygetransport?

januar 17, 2019 Slået fra Af ChristnaW

Har du nogensinde være på ferie og haft brug for liggende sygetransport? Måske en skiferie, hvor du brækkede benet eller armen? Hvis ja, så ved du nok alt om det, som jeg i dag vil fortælle om her på bloggen, men hvis nej, så bliver du meget klogere om lidt. 

 Har du hørt om liggende sygetransport?

Lad os tale om liggende sygetransport i dag på bloggen. Jeg var for nyligt på skiferie med min forlovede og et hold venner i Østrig. På andendagen falder min forlovede på pisten, da vi er på vej ned. Det sner ret meget, og udsigten var ret dårlig, men løjperne var åbne. Så vi tænkte, at vi sagtens kunne tage afsted, ligesom mange andre på skistedet gjorde. På vej ned af løjpen hører jeg pludselig min forlovede råbe højt “aaav”, og det lyder virkelig seriøst. Jeg var forrest, men fik møvet mig op tilbage til ham. Han var faldet, og det så virkelig ikke godt ud. Derfor vil jeg i dag fortælle vores oplevelse med den danske liggende sygetransport, som virkelig var en gave sendt fra himlen i den situation. Liggende sygetransport er en ambulancetjeneste udbudt af DK Ambulancetjeneste. De kommer dig til undsætning i udlandet.

De er der, når uheldet er ude

Jeg var så glad for, at vi kunne ringe til DK Ambulancetjeneste, og få liggende sygetransport. Først var vi dog et smut på hospitalet med en Østrigsk ambulance. Min forlovede fik en skinne på hele benet, som var brækket to steder. Derudover havde han også brækket håndleddet. Det var en værre omgang. Vi kom tilbage på hotellet, og mens han sov på sine smertestillende, pakkede jeg vores kufferter, så vi dagen efter kunne tage tilbage til Danmark. Det var her DK Ambulancetjeneste kom i spil med deres liggende sygetransport, for vi blev faktisk kørt hjem af dem. Vi var kørt til Østrig med vores venner, så de tog bilen hjem. Det var så dejligt at vide, at min forlovede kunne blive kørt hjem af ambulancefolk, som havde styr på smertestillende medicin på turen. De havde alt det udstyr, som de ville have brug for, hvis der skete noget alvorligt på turen, og det gjorde mig super tryg. Min forlovede har i dag fået opereret sin ben, samt fået håndleddet i gips. Han skal ligge i sengen de næste to måneder, så det var ligesom den skiferie for i år. Men jeg er glad for, at han har det bedre.