Har du fundet dine lokaler til firmafest i København?

Har du fundet dine lokaler til firmafest i København?

februar 14, 2019 Slået fra Af Plantedamen

Planlægning af en firmafest skal ikke være mere besværlig end højst nødvendigt. Derfor tilbyder Marketenderiet at gøre det så let for dig som muligt. Deres fleksible lokaler har det hele og skaber en unik ramme om din begivenhed. Så hvis du stadig leder efter lokaler til din firmafest i København, så er du kommet til det helt rigtige blogindlæg.

Stor konkurrence betyder skærpet kvalitet

Det er ingen hemmelighed, at der er et stort udbud af venues og lokaler til firmafester i København. Du er sikkert allerede stødt på en hel del i din søgning. Som en god festplanlægger er det dog vigtigt at undersøge udvalget nøje. Når der er så mange muligheder, kan man nemlig godt tillade sig at stille høje krav. Fra udydernes perspektiv er der derfor kun én ting at gøre, hvis man vil være den, kunden vælger: Man må strenge sig an. Dét ved Marketenderiet, og derfor har de gjort alt for, at deres lokaler til din firmafest i København er intet mindre end ekstraordinære.

Derfor er Marketenderiet perfekt til alle fester

Én af de helt særlige kvaliteter ved Marketenderiet er, at det er dig, der bestemmer, hvordan lokalet skal se ud. I alt rummer Marketenderiet hele 725 kvadratkilometer, og du kan selv vælge, om festen skal holdes i ét stort rum eller i flere mindre. Fleksibiliteten er altså ikke bare et fancy begreb – det er en helt bogstavelig egenskab ved lokalet. Fordi lokalet både kan gøres større eller mindre, betyder det også, at Marketenderiet er perfekt som venue til både den lille og den store firmafest. De skønne faciliteter kan bruges hele året, og om sommeren er det særligt oplagt at benytte den tilhørende gårdhave.

Lokaler til firmafest i København – en pakkeløsning

Pladsen og fleksibiliteten er ikke den eneste fordel, når du vælger disse lokaler til din firmafest i København. For at gøre det så nemt som muligt, kan du også bestille mad fra deres køkken i samme bygning. Marketenderiet har nemlig professionelle kokke og tjenere, der kan stå for forplejningen hele aften. Det er den perfekte forkælelse af dine gæster og vil sikre, at ingen går sultne hjem. Du behøver heller ikke spekulere på at leje lys og lyd. Lokaleleje hos Marketenderiet giver adgang til alt deres AV-udstyr, så både live-musik, DJ og lignende kan sætte gang i festen.

Vil du bestille lokaler eller læse endnu mere om fordelene? Så besøg Marketenderiets hjemmeside.