Graffitirens skal ikke være besværligt

Graffitirens skal ikke være besværligt

oktober 9, 2019 Slået fra Af ChristnaW

Hej alle sammen. I dag skal vi tale om graffitirens, noget virkelig besværligt at komme af med. Det kan være, at din bygning konstant bliver ramt af graffiti, så skal du læse med i dag. Det skal nemlig handle om den bedste rens og forebyggelse på graffitimarkedet. Læs med og lær mere!

Tip til graffitirens

Hvis du har en ejendom med store flader i enten by eller udkanten af byen, så kender du sikkert til at være offer for graffiti. Det er altid mega irriterende, når ens bygning bliver vandaliseret på den måde. Ren Agenterne kan hjælpe dig med graffitirens. Det er lige meget om det drejer sig om simple små bogstaver eller tegninger, eller at det er store malerier, som fylder hele væggen. Det er hærværk og vandalisme, og dette skal du selvfølgelig ikke udsættes for. Om det er en eller mange gange, så er det ikke okay. Ren Agenterne rykker hurtigt ud, når du ringer til dem, og de kan påbegynde de fleste opgaver med graffitirens inden for 24 timer. De har base i Kastrup, hvorfra de kører ud til alle graffitirensopgaver på Amager og i København.​

Mange års erfaring + hvilken rens udfører de

Ren Agenterne har mange års erfaring, og du får derfor den helt store ekspertise inden for fjernelse af graffiti, når du kontakter dem. De har gjort sig til en af de største og mest seriøse samarbejdspartnere på markedet.​​ De fjerner graffiti på boligforeninger, både almene og private, firmaer og virksomheder, store som små, butikker inden for alle brancher, skoler og andre institutioner, forsikringsselskaber samt hos privatpersoner. De har to forskellige graffitirens. Der er den rens, som de kalder en voksbehandling. Dette gør man, for at undgå at en facade bare bliver malet til igen, efter de har været ude og rense den. Voksbehandlingen gør det nemt at rense ny graffiti ved hjælp af varmt vand, skulle det ske, at din bygning bliver malet til igen. Det er skånsomt over for facaden og miljøet. Den anden rens er en coating. Dette er en super holdbar løsning til malede overflader og særlig hårdt udsatte facader i by og udkant af by. Hos Ren-Agenterne tilbyder de denne behandling, udført af deres kompetente graffiti-team, til en yderst konkurrencedygtig pris. Der er altså stor mulighed for, at du kan få en god graffitirens, som holder på den lange bane. Du kan se mere på deres website, som jeg har linket til længere oppe.

Læs også mere på bloggen her.