Frokostordning i København redder min arbejdsdag

Frokostordning i København redder min arbejdsdag

juli 7, 2019 Slået fra Af Plantedamen

I den mørke tid vi bevæger os ind i, er det uden tvivl blevet hårdere at stå op om morgenen. Derfor blev jeg så glad, da mit arbejde indførte en frokostordning, så jeg slap for morgenstress og slatne madpakker. Vores frokostordning i København er simpelthen så lækker, at jeg har valgt at dele den med jer.

Fra leverpostejmad til lækker buffet

Jeg har aldrig været specielt kreativ med madpakken. Ofte har det bare været en klapsammenmad med leverpostej og agurker. Det er jo hurtigt – men ikke særligt spændende. Derfor var det noget af en omvæltning, da mit arbejde besluttede sig at investere i en frokostbuffet. Pludselig var der både frisklavede salater, en varm ret og friskbagt rugbrød! Jeg må indrømme, at jeg hurtigt vænnede mig til tanken om lasagne, spaghetti bolognese eller andet lækkert til frokost.

God mad og glade medarbejdere

Det er virkelig utroligt, hvad god mad kan gøre. Det er helt tydeligt på arbejdet, når klokken nærmer sig spisetid. Folk er simpelthen i så godt humør, og man glæder sig allerede til, at der dufter af mad. Menuen skifter hver uge, så der er altid noget nyt og spændende. Her er der intet tørt rugbrød, men til gengæld friske råvarer af høj kvalitet, og det kan også mærkes på energien. Der bliver bare arbejdet langt mere effektivt.

Lidt til den søde tand

Som prikken over i’et (eller kirsebærret på toppen, nu vi er i mad-universet?) er der kage hver torsdag! Sikke en måde at gå på weekend! Jeg indrømmer gerne, at jeg er en stor slikmund, så kage er absolut en nødvendighed på arbejdet. Men i modsætning til de gamle kageordninger vi lavede, følger kage nu med i frokostordningen i København. Det gør det altså bare lidt nemmere… Og lad det blive mellem os, men kagen fra Nordic Catering er altså bare lidt bedre end den, mine kolleger eller jeg selv bagte…

Få din egen frokostordning i København

Hvis du også gerne vil spise godt på arbejdspladsen, kan du bestille en frokostordning i København hos Nordic Catering. Du kan se deres menu på hjemmesiden eller få en gratis prøveuge. Jeg kan kun anbefale deres firma! Maden er udsøgt og kommer altid til tiden! Der er god service hver gang, og smil for alle pengene. Uden tvivl et godt og pålideligt firma, der har (grønt)sagerne i orden!